DŽENKINS SA ZLATIBORA: Zovite me Đenka! (VIDEO)

- Saigrači su mi dali novi nadimak po nekom liku iz srpskog filma, jer mi je slično prezime - rekao je Zvezdin Amerikanac

  • 3

Novi košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins nije ni dva dana s ekipom na Zlatiboru a već je dobio nadimak Đenka po legendranom glumcu Bori Todoroviću iz filma "Maratonci trče počasni krug". Dženkins je istakao da mu se dopada ekipa i da voli žestok rad koji forsira trener Radonjić.

- Sviđa mi se na Zlatiboru, radimo veoma jako i dopada mi se ekipa . Ovo je moja prva sezona u Evropi, osećam se dobro ali treba malo vremena da se naviknem - kaže Dženkins, i dodaje:

- Saigrači su veoma dobri, ja ih zovem "mašine" jer veoma jako i dobro rade. Veoma su atletski potkovani.  Takođe, i ja sam čovek koji voli da radi jako i sviđa mi se tempo rada sa trenerom Radonjićem. Spreman sam da igram šta god trener traži od mene - poručio je Amerikanac i otkrio kako su ga saigrači prozvali.

- Moj novi nadimak je iz srpskog filma, po nekom liku koji se zove  Đenka. Pošto se prezivam Dženkins, igrači su to povezali - rekao je Dženkins.

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA