IVANA ŠPANOVIĆ: U Cirihu ću skočiti još dalje!

Sjajna srpska atletičarka posle medalje na SP i pobede u Stokholmu na mitingu Dijamantske lige, najavljuje da nije završila sa dobrim rezultatima u ovoj sezoni

  • 2

Srpska atletičarka Ivana Španović, posle bronze na SP u Moskvi u skoku u dalj i pobede na mitingu Dijamantske lige u Stokholmu, najavljuje još dobrih rezultata.

- Cilj mi je da ostvarim još bolji rezultat na takmičenju u Cirihu, 29. avgusta! Mislim da mogu to da ostvarim - izjavila je Ivana, a prenele Večernje novosti.

Španovićeva je u Moskvi do svetske bronze stigla sa rezultatom 6,82 metara, dok je u Stokholmu po prilično hladnom vremenu skočila 6,64.

Miting u Cirihu već decenijema ima najveći ugled od svih atletskih mitinga i posle olimpijskih igara, svetskih i evropskih prvenstava najbolje je mesto za svakog atletičara da se na njemu proslavi. U najvećem gradu Švajcarske oborena su 23 svetska rekorda.

Kad Ivana kaže da je spremna za više i bolje, nama preostaje samo da joj verujemo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mungos

    24. avgust 2013 | 12:49

    Zasto bi se tebi javljala ? Postigni nesto slicno u zivotu pa onda komentarisi tudje uspehe. Svaka cast, Ivana !!

  • Portiljo

    24. avgust 2013 | 09:51

    Samo polako mala jedva si bila treca.Nemoj visoko da letis i da se duvas.Kad budes imala zlato na olimpijadi ili svetskom ili evropskom prvenstvu onda se javi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA