Srbi heroji Benfike, Markec strelac, Đuričić i Sulejmani asistenti! (VIDEO)

Lisabonski "orlovi" do sudijske nadoknade gubili na svom terenu od Žil Visentea, a onda na neverovatan način preokrenuli na 2:1

  • 3

Benfika je u meču drugog kola prvenstva Portugala došla do tešeke pobede nad Ži Visenteom 2:1, a ključnu ulogu odugrali su srpski internacionalci Lazar Marković, Miralem Sulejmani i Filip Đuričić.

Gosti su na opšte zaprepašćenje vodili golim Vijane od 69. minuta, a preokret je usledio u sudijskoj nadoknadi vremena.

Neočekovano, od brojnih srpskih fudbalera u dresu lisabonskih "orlova", samo je Nemanja Matić bio u startnoj postavi. Kada je vido da je Žil Visente tvrd orah, trener Benfike Žorge Žezus u razmaku od sedam minuta, od 61. do 68, šansu je ukazao Markoviću, Sulejmaniju i Đuričiću.

Samo što su srpski fudbaleri ušli u igru, gosti su poveli. Benfika se, međutim, nije predala, "orlovi" su napadali i napadali i to se na kraju isplatilo.

Igrao se drugi minut sudijske nadoknade kada je Đuričić uposlio Markovića, a nekadašnji igrač Partizana manirom iskusnog strelca savladao je golmana gostiju i doneo izjednačenje. Samo minut kasnije, kada se činilo da nema više vremena, Sulejmani je majstorski centrirao, a Lima glavom poslao loptu gde treba, za 2:1 i prvu pobedu "orlova" u prvenstvu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA