Ove nedelje odluka o Teodosiću i Lučiću!

Sredinom ove sedmice lekarska komisija doneće odluku da li dvojica reprezentativaca mogu da podnesu napore na EP i to će predočiti selektoru Srbije Dušanu Ivkoviću

  • 1

Košarkaši Srbije završili su sa pripremnim mečevima pred EP u Sloveniji, a još uvek se ne zna da li će Miloš Teodosić i Vladimir Lućić biti u stanju da igraju na šampionatu.

Prema rečima doktora našeg tima Dragana Radovanovića, polovinom ove sedmice biće doneta odluka o tome da li će njih dvojica biti u timu.

Njih dvojica su, dok je ekipa bila u Turskoj, ostali u Beogradu i radili po posebnom programu. Sudeći prema igri koju su naši "orlovi" pokazali tokom priprema, ne oseća se odsustvo dvojice odličnih igrača, ali konačnu reč daće selektor Dušan Ivković.

- Još uvek se ništa ne zna, moramo još da sačekamo - kaže dr Radovanović za "Sportski žurnal", i dodaje:

- Teodosić je već radio sa ekipom, ali je i dalje pod terapijom i posebnim tretmanom. Lučića smo vodili kod stručnjaka za kičmu, kako bismo rešili uzrok njegovih tegoba.

-Posle svih pregleda konzilijarno ćemo doneti odluku ko je spreman za napore na EP. Ne verujem da odluku možemo da donesemo pre sredine ove nedelje - rekao je dr Radovanović.

U međuvremenu selektor Dušan Ivković se zahvalio na sardanji Namanji Dangubiću i Luki Mitroviću, tako da će rad nastaviti sa 14 igrača, uključujući Lučića i Teodosića.

(Telegraf.rs / Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • delije1989

    26. avgust 2013 | 11:13

    Prvo sam mislio da cemo biti loši neuigrani ali...u 11 mečeva 9cpobeda i to 2 nesrecna poraza

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA