Rat "grobara" i Švajcaraca na stadionu Tuna! (VIDEO)

Revanš utakmica plej-ofa za Ligu Evrope između Tuna i Partizana prekinuta je na manje od pet minuta posle pogotka domaćih za vođstvo od 1:0

  • 11

Odmah posle gola kojim je Tun poveo protiv Partizana u revanš meču plej-ofa za Ligu Evrope, nezadovoljni navijači crno-belih počeli su da bacaju baklje sa tribina, na šta su uzvratili i domaći navijači.

Sudija je momentalno prekinuo meč, i nije bilo govora da se nastavi dok se dimi na tribinama, a pojedini navijači Partizana su trčali ispod tribina, u pokušaju da izbegnu intervenciju redara.

Očigledno je misija navijača Partizana uspela, jer je jedna od zastava domaćih navijača na kraju završila u rukama "grobara", a nekoliko trenutaka posle rata bakljama i prekida, ista je sa ponosom okačena na severnoj tribina stadiona Tuna, gde su smeštene najvatrenije pristalice Partizana.

Prekid je trajao manje od pet minuta, i srećom nije bilo većih nereda, jer je odavno poznato da UEFA čeka ekces , što na mečevima klubova iz Srbije ili njene reprezentacije da sankcioniše izbacivanjem iz takmičenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mk

    29. avgust 2013 | 20:59

    Ne moze stoka da bude normalna ne vredi ... Kokain radi svoje... Izbacice ih sad uefa na 1 god.

  • Serb-BL

    29. avgust 2013 | 20:44

    Sve se menja pa i sport, posebno kad su nasi u pitanju. Vazno da se navijaci spominju a fudbaleri ne, nazalost nema sta ni da se spomene. Ovo je T U G A od fudbala!!! Sta bi bilo da igraju protiv Reala, Barse, Bajerna itd.? Ma kuci s ovim da se ne sramote i zemlju iz koje dolaze pa makar i preokrenuli mec!

  • Xoxoxo

    29. avgust 2013 | 21:36

    Strasni navijaci,bolje da su gadjali svoje fudbalere

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA