Đurić: Nije valjda Ružić zvao Mateusa?!

Predsednik "crno-belih" posle debakla u Švajcarskoj negira da je postignut dogovor sa jednim od omiljenih trenera "grobara"

  • 3

Da li Partizan menja trenera posle debakla u Švajcarskoj? Logično pitanje, na koje je predsednik "crno-belih" dao poptuno nelogičan odgovor.

Dragan Đurić je izveštačima u Švajcarskoj rekao da se status Vuka Rašovića nije promenio u odnosu na period pre revanša sa Tunom, ali nije ni negirao da će mladog stručnjaka zameniti iskusnijim i nekada uspešnim trenerom kluba Lotarom Mateusom. Ovu informaciju je u četvrtak kasno uveče objavio Mondo.

Međutim, na pitanje da li je Partizan kontaktirao sa trenerom koji ga je prvi put uveo u Ligu šampiona 2003. godine, predsednik kluba iz Humske je bio neverovatno tajanstven, a u priču je uveo potpredsednika Branka Ružića.

- S Ružićem sam se juče čuo četiri puta, ali nismo pričali o tome. Ne verujem da je zvao Mateusa, jer nam on uvek kaže koju ideju ima - istakao je Đurić.

Lotar Mateus je trenutno slobodan agent, a u karijeri je osim "crno-belih", sa klupe vodio i Salcburg, Atletiko Paranense, Rapid iz Beča i Makabi Netanju iz Izraela. Nigde, međutim, nije napravio rezultat kao sa srpskm šampionom.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Qglitza

    30. avgust 2013 | 19:37

    Ne bi ovde pomogao ni Gvardiola da dođe. Sa ovakvim timom, upravom ... podeljenim navijačima ... večito praznim šarenim tribinama ... Brukaju se godinama u Evropi ...

  • Serb-BL

    30. avgust 2013 | 20:44

    Nije za sve trener kriv,zasto stalno da se treneri menjaju? Pa ne moze se pita od go...a napraviti. Sto se mene tice Vermezovic i Stanojevic nisu bili losi treneri a Grant je dosao video i otisao,tako isto i za Mateusa nema potrebe trositi pare!

  • Makarije

    31. avgust 2013 | 03:54

    A zato mu bivša žena nije menjala prezime,... :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA