OMEGA: Zvezda nije bila korektna! Od plate moram i stan da plaćam!

Liberijski internacionalac ponudio sporazumni raskid ugovora uz opciju da mu se isplati samo prva godina, što ''crveno-beli'' nisu prihvatili

  • 8

Mnogo bure prethodnih dana podigla je informacija iz Ljutice Bogdana da se liberijski internacionalac Roberts Omega nije pojavio na treningu Crvene zvezde i da mu se gubi svaki trag. Međutim, prema poslednjim informacijama, došlo je do nesporazuma satnice između štopera i trenera Slaviše Stojanovića, što je bio glavni razlog nedolaska.

Ipak, bez obzira što je Liberijac na ''Marakani'', njegov status u klubu je razočaravajući s obzirom na to da do sada nije odigrao nijedan minut i najverovatnije i neće jer se ne nalazi u planovima trenera Stojanovića.

- Razočaran sam statusom u Zvezdi. Klub nije ispao korektan. Prvo je bilo da čim prekinem saradnju sa Smederevom da ću potpisati ugovor na koji sam čekao više od tri nedelje. Imao sam i ponudu Manise da pređem za 180.000 evra, ali nisam pomislio da idem, iako sam u Zvezdu došao za samo pet hiljada - rekao je Afrikanac, i dodao:

- Od tih para mesečno moram da plaćam stan, što je dodatni trošak, jer moram da pomažem mnogobrojnoj porodici. Pošto u klubu nisam potreban, trebalo je da me puste, a ne ovako sada kada je prelazni rok gotov.

Omega je na kraju zatražio i sporazumni raskid ugovora koji Zvezda nije prihvatila.

- Predložio sam da mi se isplati prva godina od tri potpisane i da se rastanemo. To je bila moja ponuda, pošto je bilo jasno da sam ostao bez kluba do decembra ili januara. Nisam dobio odgovor i moje je da treniram dok sam u Zvezdi - rekao je Omega za ''Sport''.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    4. septembar 2013 | 09:51

    Ne zna što su ga dovodili,ako već ne računaju na njega. Bio je tri nedelje na probi i tu su mogli da se uvere koliko zna i koliko može. I sada su bezveze uvukli sebe u trošak,a čoveku upropastili pola sezone. Jesam delija,ali ovo je dokaz lošeg poslovanja.

  • Black Crowe

    4. septembar 2013 | 09:21

    Pa i ja od svoje plate placam stan, struju, telefon, kabl, ......mrs bre, svima vama bi ja kramp u ruke pa na koridor 10.

  • delije1989

    4. septembar 2013 | 10:29

    Toliko sam razocaran dovedu 14 pojačanja a kao stoperi najvazniji.Na kraju igra jebeni krneta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA