NOLE: Udovičić izuzetan, Vučić veoma sposoban!

Prvi reket sveta je sa oduševljenjem prihvatio imenovanje novog ministra sporta za kojeg je ubeđen da će odgovoriti izazovu

  • 60

Najbolji srpski teniser i prvi reket sveta Novak Đoković uspešno je krenuo u napad na trofej US Opena s obzirom da je sa izuzetnom lakoćom stigao do četvrtfinala.

 

Iako miljama daleko od Srbije, Nole koristi svaki mogući trenutak da se informiše vestima iz zemlje. Informacija da je novi ministar sporta Vanja Udovičić i te kako je obradovala srpskog tenisera.

 

- Naravno da pratim sve što se dešava u Srbiji. Vanja je izuzetan momak i sportsta. Čestitam mu, dobio je odgovoran zadatak. Divio sam mu se kada je kao kapiten predvodio vaterpoliste do mnogo uspeha. Ubeđen sam da će odgovoriti izazovu - rekao je Đoković koji se osvrnuo i na prvog potpredsednika Aleksandra Vučića:

 

- Znam da ga je za ovo mesto predložio Aleksandar Vučić i to mi uliva još više poverenja. Vučić je po onome što je do sada uradio pokazao da je veoma sposoban.

 

Đoković će plasman u polufinale US Opena tražiti preko Rusa Mihaila Južnjog, a meč je na programu u petak od dva ujutru.

 

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zemunac

    5. septembar 2013 | 11:06

    Burazeru samo ti cepaj tenis i mani se politike...

  • čuburac

    5. septembar 2013 | 11:07

    Konačno su u Srbiji počeli da se cene sportisti koji su sigurno najbolji ambasadori Srbije u svetu, a dokaz za to je imenovanje Vanje Udovičića za ministra sporta.

  • Peđa BOR

    5. septembar 2013 | 12:42

    Svako ko je dobronameran, i ko misli dobro Srbiji, ne može da ne primeti, da Srbija, pre svega zahvaljujući Vučiću, postaje uređena država, u kojoj će zakon biti isti za sve, i u kojoj će se ceniti prave vrednosti, kao što su uspešni sportisti, kao što su Vanja i Novak. Verujem da to vide i pristalice DS-a, ali to sebi ne žele da priznaju. Međutim, Vučić radi za dobro svih građana Srbije, pa i DS-ovih simpatizera. Vučić i njih vodi u EU.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA