Ronaldo ili Gudmundson: Čiji het-trik je atraktivniji? (VIDEO)

Preciznim udarcima sa distance Islanđanin je sa tri gola skrenuo pažnju evropske fudbalske javnosti na sebe, dok je Ronaldo još jednom potvrdio vrhunsku klasu

  • 1

Na utakmicama kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu napadači su bili izuzento raspoloženi, a među njima najviše su se istakli Portugalac Kristijano Ronaldo i Islanđanin Johan Gudmundson koji su postigli het- trikove.

Kapiten reprezentacije Portugalije još jednom je pokazao da je opasan po gol iz svake pozicije, kao i da golmana može da savlada i nogom i glavom. U pobedi nad Severnom Irskom fudbaleru Reala bilo je potrebno samo 15 minuta da tri puta savlada golmana domaće selekcije.

Ako smo od Ronalda navikli da trese mreže i na klupskom i reprezentativnom nivou, onda je het-trik Gudmundsona iznenađenje. Teledirigovanim šutevima sa distance, Isnalnđanin je oduševio navijače svoje zemlje, koji se na kraju nisu u potpunosti radovali jer je meč završen nerešeno 4:4.

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    7. septembar 2013 | 23:42

    Gudmunsonova sva tri gola su mnogo bolja! Od njega ce biti nesto u buducnosti! :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA