Srpska košarkašica stabilno, spasila je saigračica iz Srbije!

Povređenu Natašu Kovačević, kojoj je amputiran deo noge iz autobusa izvukla Milica Ivanović, koja je prošla bez ozbiljnijih povreda

  • 1

Zdravstveno stanje srpske reprezentativke Nataše Kovačević, koja je u subotu doživela tešku povredu noge u saobraćajnoj nezgodi u Mađarskoj, je stabilno i očekuje se da sledeće nedelje bude transportovana u Srbiju, izjavio je Tanjugu trener mlađih ženskih kategorija u Košarkaškom savezu Srbije (KSS) Zoran Kovačić posle razgovora sa njenim roditeljima.

Košarkašice Ðera putovale su u Šopron na pripremnu utakmicu, a do nesreće je došlo kada je vozač autobusa skrenuo sa puta kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku.

Tom prilikom preminuli su tim menadžer Peter Tapodi i trener Fuzi Akos, dok su lekari Kovačevićovoj morali da amputiraju deo leve noge.

- Ona je trentuno u stabilnom stanju, čuo sam se sa njenim roditeljima, operacija je uspela i očekuje se da sledeće nedelje bude transportovana u Beograd - rekao je Kovačić koji se osvrnuo i na povredu Milice Ivanović:

- Milici nije ništa, malo je ugruvana, nije teže povređen. Ona je izvukla Natašu iz autobusa.

Kovačevićeva je rođena 1994. godine, prošla je sve reprezentativne selekcije, a ovog leta učestvovala je na Evropskom prvenstvu mladih u Turskoj, kao i prvenstvu sveta za juniorke u Litvaniji.

Pre Ðera igrala je za Partizan, Voždovac i Crvenu zvezdu.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA