BRAVO DEVOJKE: Srpske odbojkašice u polufinalu EP!

Izabranice Zorana Terzića pružile sjajnu partiju u četvrtfinalu protiv Italije i pobedom 3:0 (25:14, 28:26, 25:18) zakazale okršaj sa Rusijom

  • 3

Odbojkašice Srbije savladale su Italiju u četvrtfinalu Evropskog prvenstva 3:0 (25:14, 28:26, 25:18) i zadržale šanse da odbrane zlato osvojeno u Beogradu pre dve godine. Sledeći protivnik, u petak od 17 časova, biće Rusija koja je takođe bila ubedljiva protiv Turske i slavila 3:0, dok drugi polufinani par čine Nemačka i Belgija.

Izabranice Zorana Terzića potpuno su nadvisile Italijanke, samo u drugom setu bilo je neizvesnosti i nema nikakve dileme da je Srbija mnogo bolji tim.

Naše devojke fenomenalno su odigrale prvi set koji su otvorile sa 9:0 i pokazale u tom periodu totalnu nadmoć do prve set lopte. Onda su naše malo "zaribale" i tek iz četvrtog pokušaja okončale posao.

U drugom velika borba, Italijanke propuštaju tri set lopte, Srbija koristi prvu i to je velikih 2:0.

Propuštena šansa u drugom setu izgleda da je totalno deprimirala Italijanke koje do kraja nisu imale odgovor sa ono što je pružila srpska reprezentacija, osim što su se pred kraj primakle na 23:18.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA