ĐOKOVIĆ POČINJE SA POSPIŠILOM: Nikad nisam umoran za Srbiju! (FOTO)

Prvi teniser sveta Novak Đoković otvoriće polufinale Dejvis kupa u "Kombank Areni" protiv Kanade

  • 5

Kako je odlučeno žrebom, svetski reket broj jedan Novak Đoković i Vasek Pospišil sastaće se u prvom meču polufinala Dejvis kupa između Srbije i Kanade u petak, a posle tog susreta na teren će izaći Janko Tipsarević protiv najboljeg kanadskog tenisera Miloša Raonića.

Svetski teniser boj jedan je u Beogradu izjavio da je spreman za predstojeću borbu sa reprezentacijom Kanade i da očekuje pobedu.

- Stigao sam juče i, iako sam umoran, osećam se zdravim i motivisanim da igram za svoju zemlju. Ovo mi nije prvi put da imam samo dva dana za pripreme za meč. Isto se desilo i 2010. godine kada smo osvojili trofej Dejvis kupa, takođe i 2011. godine - rekao je Ðoković na konferenciji za novinare u "Areni".

Naš igrač od koga se svakako najviše očekuje rekao je da je Kanada reprezentacija koja zaslužuje svaki respekt, ali da će Srbija imati veliku prednost u vidu domaćeg terena.

- Kanada nije za potcenjivanje. Ipak,mislim da ćemo uspeti da uđemo u finale zahvaljujući podršci sjajne beogradske publike - naveo je Ðoković.

Novak je, takođe, napomenuo da je Dejvis kup specifično takmičenje koje donosi veliku motivaciju za igrače.

 

- Svi znamo koliko je Dejvis kup jedinstveno takmičenje i izvor inspiracije svih igrača da grade svoje individualne karijere, što smo na kraju i doživeli 2010. godine osvojivši trofej - rekao je Ðoković.

On je poručio da je vrlo važno da se "Arena" napuni do poslednjeg mesta kako bi se ponovili lepi trenuci od pre tri godine.

- Živimo za ovaj susret - završio je Ðoković.

(Tanjug/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karaburma zadnja stajga

    12. septembar 2013 | 16:21

    Kad zavrsis karijeru da se kandidujes za predsednika SRBIJE legendo

  • fafi

    12. septembar 2013 | 21:34

    Recite sta hocete, ali covek promovise zemlju kao niko do sada. Ono sto je on postigao je za klanjanje. I da si prvi u svojoj opstini pa je puno, a kamoli na svetu.

  • marko

    12. septembar 2013 | 17:31

    Ajde da vidimo kako igra za srbiju kad nema nagradnog fonda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA