Zbog ovoga se Špancima smeje cela Evropa ! (VIDEO)

Kriminalna odbrana furije omogućila Italijanima produžetak, ubrzo i pobedu, pa će Španci s vrlo gledanim Jutjub snimkom dočekati četvrtfinale sa Srbijom

  • 3

Košarkaši Srbije će u sredu u 17.30 igrati u četvrtfinalu Evropskog prvenstva protiv Španije, koja je na krajnje nesimpatičan način dozvolila Italiji da je pobedi i tako praktično sebi naručili rivala u selekciji Srbije, za koju očigledno smatraju da će je lakše pobediti nego selekciju Litvanije.

Dobro, njihovo je pravo da misle šta hoće, sutra će se videti koliko su bili u pravu i da li su bili u pravu, međutim, video-snimak njihovog primljenog poena, koji je Italijanima omogućio produžetak, a onda i laganu pobedu u dodatnih pet minuta, dugo će se prepričavati i analizirati.

Ipak, neće moći furija da skine video-snimak s Jutjuba, koji će, pretpostavljamo, zauvek biti vrlo gledan. Odbrana koja ne postoji na samo dve sekunde pre kraja dopustila je Italijanima koš, a ovu generaciju španskih košarkaša zauvek pečatirala kada je u pitanju fer plej igra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    17. septembar 2013 | 12:41

    Spanci I fer plej...Jeste...Zato sutra deca da se razigraju I krle da uhapsi gasola I onda nek gledaju kako hrvate peremo u finalu...

  • Nikola

    17. septembar 2013 | 14:43

    Namerno su to uradili zato sto znaju da ce nas odrati

  • slobo

    17. septembar 2013 | 20:51

    samo da proradi naš inat, I žaliće 4 godine zbog ovoga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA