HIT NA NETU! Neobična Anrijeva proslava 400. gola! (FOTO) (VIDEO)

Po prezimenu legende Arsenala, ovakav stil proslave momentalno dobio je ime "Henrying", u slobodnom prevodu "anrivanje"

  • 0

On je jednostavno majstor! Proslavljeni francuski fudbaler Tijeri Anri postigao je svoj jubilarni 400. gol u karijeri i proslavio ga na način koji je postao hit na internetu.

Naravno, posle toliko golova u bogatoj karijeri, napadač je to obeležio prilično opušteno, ostavljajući utisak da mu je pogađanje mreže - posao.

Francuz se posle gola u 38. minutu utakmice između njegovog Njujork Red Bula i Toronta, naslonio na stativu i podbočio, dok mu nisu pritrčali saigrači.

Po prezimenu legende Arsenala, ovakav stil proslave momentalno dobio je ime "Henrying", u slobodnom prevodu "anrivanje". Naravno, to je dovitljivim internt-surferima dalo prostora da naprave razne montaže. Samo pogledajte pod haštagom #Henrying.

Igrač ipak kaže da nije imao nameru da proslavi gol, već da se odmori naslanjajući se na stativu.

- Jutros sam postao svestan. Momci su mi pokazali veliki broj slika i na kraju dana, može se reći da je smešno. Nije postojala nikakva namera prilikom proslave, ali stvarno. Samo mi je bio potreban odmor - rekao je Anri dan posle utakmice.

- Zastao sam tu, video stativu, baš kao što sam stao i u Hjustonu. I tog dana sam video stativu i to je bilo to, jednostavno sam stao pored. Sada se svi šale sa slikom moje proslave na internetu, ja sam srećan i zadovoljan jer je smešna.

Anri je u karijer igrao i za Monako, Juventus, Arsenal (u kom je ostavio najdublji trag) i Barselonu. U karijeri je osvojio 19 trofeja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA