Đoković i Na Li u egzibicionoj "borbi polova"!

Najbolji svetski teniser i prva Kineskinja osvajačica Gran slema, povodom desetogodišnjice Otvorenog prvenstva Kine, odigraće meč koji prvenstveno treba da zabavi, a prihod će ići u humanitarne svrhe

  • 0

Novak Đoković, najbolji svetski teniser, i Kineskinja Na Li odigraće egzibicioni meč "borba polova" 27. septembra, što će biti zabavni uvod u Otvoreno prvenstvo Kine, koje obeležava desetogodišnjicu.

 

Na Li osim što je domaća takmičarka, ujedno je i prva Kineskinja koja je ovojila neki Gran slem turnir. Prihod od meča sa Noletom biće doniran za razvoj juniorskog tenisa u najmnogoljudnijoj zemlji sveta.

 

Otvoreno prvenstvo Kine igra se u obe konkurencije, a neobično je da je nagradni fond za dame dvostruko veći i iznosi preko pet miliona dolara, dok će teniseri podeliti oko 2.300.000. Održaće se od 30. septembra do 6. oktobra.

 

Prošle godine titule su osvojili Novak Đoković i Viktorija Azarenka, a ove učešće su najavili još i Rafael Nadal i Serena Vilijams.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA