LOVERNJ: Častim za zlato, donosim tortu i piće mojim Partizanovcima (VIDEO)

Košarkaš "crno-belih" i francuske reprezentacije jedva čeka da se priključi treninzima i pokaže saigračima zlatnu medalju sa Evrobasketa

  • 0

Centar Partizana i francuske reprezentacije Žofre Lovernj imao je godinu iz snova. Posle dve titule s "crno-belima", popeo se i na krov Evrope s nacionalnim timom.

Nakon osvajanja medalje bio je presrećan, a posle pola sata pričanja za francuske medije u miks zoni našao je i vremena za srpske medije.

- Evo medalje, vidite. Bilo je fenomenalno, ovo je moj treći trofej ove godine. Posle dve titule sa Partizanom postao sam i prvak Evrope. Odličan način da se počne sezona, sa zlatnom medaljom.

Na pitanje kako će proslaviti titulu, Lovernj je rekao:

- Najpre u Parizu dva dana, a onda se vraćam u Beograd. Kupiću tortu  i piće za moje saigrače u Partizanu - poručio je francuski centar.

Krilni centar francuske reprezentacije prava je talija timovima za koje nastupa, što potvrđuje činjenica da je osvojio poslednjih šest takmičenja u kojima je nastupao - tri sa Šalonom, dva u Partizanu i poslednje sa reprezentacijom Francuske.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Izveštač Telegrafa iz Slovenije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA