TELEGRAF NA MARAKANI: Odložen trening Zvezde, Stojanović već spakovao stvari!

Slaviša Stojanović nije izašao sa igračima u 10 sati na pomoćni trening, gde je pre samo nedelju dana držao bukvicu zbog kiksa protiv Donjeg Srema. Večeras konačna odluka Uprave o njegovom statusu

  • 10

Ozbiljno se kuva u Ljutice Bogdana! Umesto nove bukvice kao posle Donjeg Srema, fudbaleri Crvene zvezde su dobili dan odmora!

Poraz od Voždovca, koji znači da vicešampion već posle osam kola kasni šest bodova za Partizanom, nije dovoljan razlog da se ekipa nađe na treningu u Ljutice Bogdana.

Reporter Telegrafa je zaustavljen kod ulaska na pomoćne terene, gde Slaviša Stojanović obično u 10 sati drži jutarnji trening, uz rečenicu "trening je odložen do sutra".

Da li ovo odlaganje treninga znači da će Slaviša Stojanović već večeras na zakazanom Upravnom odboru dobiti otkaz?

Saznali smo nezvanično da je slovenački stručnjak već spakovao stvari, jasno je da odlazi iz kluba, što se njega tiče. Ostaje da se sačeka UO u 18 sati, koji bi trebalo i da izađe s imenom potencijalnih kandidata za mesto trenera. Javnost je već izašla s nekim imenima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mladi trener

    23. septembar 2013 | 10:45

    Tesko je ali sta da se radi Zvezda se voli i kad nije prva , nebitno konje trener ljudi nema se para igraci ne dobijju platu i to ti je to,ni ja nebi isao na posao da mi sef ne daje platu pa nisam ja humanitarni radnik,da ima para u klubu videli bi kako igraju

  • Zvezdasica

    23. septembar 2013 | 12:12

    Najveca greska Zvezde u poslednje 2-3 godine je sto su oterali Prosineckog.

  • Gg

    23. septembar 2013 | 10:49

    Mogao je jos malo ..bar da odemo na +10 ..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA