STOJANOVIĆ: Skinuli smo veliki teret s leđa! Solidna igra Omege!

Trener Crvene zvezde istakao da je pobeda protiv Proletera došla u pravi čas dok je šef struke Novosađana Saša Milanović konstantovao da je Dauda presudio utakmicu

  • 3

Nije bilo lako fudbalerima Crvene zvezde pred gostovanje Proleteru iz Novog Sada u okviru 1/16 finala Kupa Srbije. Loši rezultati u poslednje vreme uticali su na to da se stvori negativna energija oko kluba koji već dva meča nije znao za pobedu, ali ubedljiv trijumf protiv Slanobaraca (3:0) donekle je popravio atmosferu.

Trener ''crveno - belih'' Slaviša Stojanović, koji jebio na ivici odlaska iz kluba, istakao je da je ova pobeda protiv Proletera došla u pravom trenutku, ali da nije bilo nimalo lako.

- Mučili smo se u prvom poluvremenu. Videlo se da nas teret i breme pobede prati što nam je dodatno otežavalo situaciju. Pogodak Pečnika nam je skinuo taj teret i lakše smo odigrali u drugom delu. Puno nam znači ova pobeda - rekao je Stojanović koji se osvrnuo na izmene u timu kao i debi Robertsa Omege.

- Imamo veliki kapacitet igrača i logično je što sam menjao. U nedelju nas čeka treći meč u sedam dana. Dolaze i kartoni, takođe i povrede. Na početku sezone dogovor je bio da rezervni golman brani neke utakmice. tu je sada i treći golman koji je veliki potencijal i svojim radom oni zaslužuju šansu. Omega je za svoj prvi meč odigrao sasvim solidno, ali kada budem odgledao snimak daću konačan sud  -istakao je Slovenac.

MILANOVIĆ: DAUDA DONEO PREVAGU NA TERENU

S druge strane trener Proletera Saša Milanović čestitao je protivniku, kojeg je, prema njegovim rečima, izvukla odlična igra Nigerijca Albiole Daude.

- Otvorili smo dobro meč, ali nismo realizovali šanse. U drugom poluvremenu smo pokušali da nadoknadimo minus iz prvog dela, međutim, nismo mogli da zaustavimo Daudu koji je doneoprevagu u ovom meču - rekao je Milanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(M. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    25. septembar 2013 | 18:41

    "Omega je za svoj prvi meč odigrao sasvim solidno, ali kada budem odgledao snimak daću konačan sud."... koju li si ti utakmicu gledao, moj treneru?? OMEGA ODLICAN DANAS!

  • NEMANJA

    26. septembar 2013 | 15:28

    kada pogleda snimak bruka ko ga dovede.omega klasa za lazica i krnetu ali njih mafija gura da igraju,takodje i petkovic treba da igra.ninkovic nola nikako da se spremi fizicki

  • marunac

    25. septembar 2013 | 19:16

    Miki, da li si ti čuo za analizu utakmice putem video snimka?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA