ZVEZDIN MEDIJA DAN: Šansu ćemo tražiti na domaćem terenu pred našim navijačima!

Na druženju sa novinarima u beogradskoj "Areni" trener "crveno-belih" istakao je da veruje u trenutni sastav i da ga ne brinu brojne pobede u pripremnom periodu, već ohrabruju

  • 3

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je na Evroliginom medija danu da "crveno-bele" očekuje izuzetno teška grupa u Evroligi, ali da će šanse njegovog tima biti domaći teren i podrška publike.

Zvezda će u najelitnijem evropskom takmičenju igrati u Grupi D sa Panatinaikosom, Makabijem, Laboralom, Lokomotivom i pobednikom kvalifikacija.

- U najjačoj smo grupi, iz četvrtog šešira smo dobili najkvalitetnijeg protivnika, a očekujemo da i rival iz kvalifikacija bude kvalitetan, ostale tri ekipe su izuzetno jake i imaju velike ambicije, ali ćemo se truditi da ostvarimo što više pobeda  - rekao je Radonjić.

Radonjić je naglasio da ga ne plaši forma ekipe u pripremnom periodu, gde su "crveno-beli" zabeležili 12 pobeda u isto toliko mečeva.

- U završnoj fazi priprema smo uradili sve što smo hteli, iako smo tek dva dana kompletni i nadam se da ćemo do početka sezone i utakmice sa Širokim biti spremni, imamo težak raspored, Jadranska liga je mnogo kvalitetnija nego prošle godine, ali nadam se da ćemo biti najbolji kada bude najpotrebnije - rekao je Radonjić.

Trener Zvezde je istakao da je zadovoljan igračkim kadrom i istakao da ima poverenje u sadašnji sastav, a prvi meč "crveno-beli" odigraće 5. oktobra na gostovanju protiv Širokog na startu Jadranske lige.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    27. septembar 2013 | 17:27

    Emp? Evroliga ce vam pokazati da ste samo klub iz provincije

  • Realan

    27. septembar 2013 | 15:55

    Dobar je ovo tim.Samo Cvetkovic da proradi ove sezone.

  • GAGI

    28. septembar 2013 | 06:39

    E moj Vlajko......ima da se pitate šta vam je napred a šta pozadi... Samo da se Dule nakljoka tableta...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA