Ronaldo moli tužioca da odbaci optužbu protiv navijača koji ga je grlio na terenu! (VIDEO)

Fudbaler madridskog Reala poslao pismu tužiocu u Majamiju u kome traži da ne bude procesuiran obožavatelj koji je upao na teren tokom prijateljske utakmice sa Čelsijem

  • 4

Kristijano Ronaldo je još jednom pokazao ogromnu ljudskost. Jedan od najboljih igrača planete lično je pisao tužiocu u Majamiju, sa molbom da odbaci optužnicu protiv navijača, koji je na letošnjem meču sa Čelsijem upao na teren da bi izgrlio prvu zvezdu Reala!

Momak iz Albanije po imenu Ronald Gjoka je došao do Ronalda i zagrlio ga na prijateljskoj utakmici u avgustu, a Portugalac mu je uzvrtio na isti način.

Ipak, to američkim vlastima nije bilo baš zanimljivo, pa je Gjoka optužen je za ugrožavanje imovine i remećnje javnog reda, a osuđujuća presuda bi mogla da bude izbacivanje s fakulteta i deportacija u Albaniju, prenose svetski mediji.

- Gjoka zna da je pogrešio, ali nije zaslužio da bude kažnjen zbog ovakve pogreške - rekao je advokat optuženog, koji je javnom tužiocu priložio pismo proslavljenog fudbalera, u kom piše:

"Razumem vaš položaj i važnost sprovođenja zakona. Međutim, s punim poštovanjem vas molim, kao i vaš sud, da preispitate svoju odluku i odbacite optužbe protiv mladića", stoji u Ronaldovom pismu.

Ko bi mogao da pretpsotavi da bi se Ronaldo ovako zauzeo za samo jednog anonimnog u milionima njegovih obožavatelja?

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA