Hokejaši Partizana poraženi od Estonaca na Kontinental Kupu

Crno- beli izgubili od Viking Sporta sa 8:3, a već večeras igraju protiv bugarske ekipe CSKA iz Sofije u drugom kolu Kontinental Kupa u ledenoj dvorani Pionir

  • 0

Hokejaši Partizana porazom su započeli novu sezonu pošto su u petak u prvom kolu Kontinental kupa u Beogradu izgubili od estonske ekipe Viking Sport iz Talina rezultatom 8:3 (4:1, 0:1, 4:1).

Golove za crno-bele postigli su Filipović 2 i Kovačević, a za goste Karpuhin 2, Bobkov, Romanenko, Ivanov, Lipih, Vabičevis i Seljukov.

U prvom meču uvodnog kola Kontinental kupa CSKA iz Sofije je savladao špansku Bipolo Vitoriju sa 4:1.

Foto:hkpartizan.rs

Bugarska ekipa je naredni rival Partizana, u subotu od 19.30 sati, a pre tog meča sastaju se ekipe Viking Sporta i Bipolo Vitorije (16).

Turnir u Beogradu, koji se igra pod okriljem Međunarodne hokejaške federacije (IIHF), predstavlja prvi od četiri kruga ovog takmičenja.

Najbolji od ova četiri tima igraće od 18. do 20. oktobra u drugoj rundi Kontinental kupa protiv ekipa HYS iz Haga, letonske Džuniors Rige i domaćina turnira, britanskog Notingem Pantersa.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA