ČOVIĆ: Dozvolićemo Partizanu da igra na Marakani ako ga izbace na ulicu!

Potpredsednik Crvene zvezde istakao je, posle odluke Višeg suda u Beogradu da oduzme stadion Partizana, da će njegov klub pomoći večitom rivalu ukoliko to bude bilo potrebno

  • 29

Ne stišava se bura u Humskoj povodom odluke Višeg suda u Beogradu da oduzme stadion Partizana. Umesto da su u prvom planu predstojeći mečevi Jelen Superlige, problem s kojim se susreću ''crno-beli'' jeste glavna tema fudbalskih razgovora.

Za razliku od Partizana koji je u problemu, s druge strane večiti rival Crvena zvezda je bezbrižna, barem što se toga tiče jer, gledajući dokumentaciju, jasno se vidi da je ''Marakana'' u vlasništvu Zvezde, a potpredsednik ''crveno-belih'' Nebojša Čović je istakao da će njegov klub pomoći rivalu ukoliko se nađe na ulici.

- Crvena zvezda je narodski klub, ali bismo našim komšijama, najvećem rivalu Partizanu, pomogli u nevolji. U slučaju da ostanu bez stadiona, mi bismo im dozvolili da igraju neku utakmicu na ''Marakani'' - rekao je Čović u razgovoru za ''Alo''.

Čović se, takođe, još jednom osvrnuo na temu čije je vlasništvo ''Marakana'', a čije zemljište na kojem se nalazi stadion.

- ''Marakana'' i svi prateći objekti su u vlasništvu isključivo FK Crvena zvezda, dok je zemljište, po zakonu Republike Srbije, vlasništvo države - rekao je Čović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rrr

    4. oktobar 2013 | 00:41

    Pa nije tvoja marakana ,pa da ti dozvoljavas nesto,a i prvo pocisti kod nas u dvoristu i resi dug od 5o milki

  • blok45

    4. oktobar 2013 | 00:33

    Tvoju pomoc su vec osetili ljudi na kosovu. Neka hvala

  • Pedja-PFC

    4. oktobar 2013 | 00:51

    Pomozi ti Vesni,ne brini za NAS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA