Džajić i Tončev možda se i dogovore, Stojadinović sigurno ide iz Zvezde!

Potpredsednici "crveno-belih" Ivica Tončev i Slaviša Kokeza, predvodnici struje koja je protiv predsednika kluba, spremni na kompromis, ukoliko Džajić prihvati odgovornost za odluke koje bude donosio i mogući neuspeh. Kakav god epilog da bude, aktuelni sportski direktor nije ni u čijim planovima za ostanak na "Marakani"

  • 11

Skupština Crvene zvezde, zakazana za 25. oktobar, trebalo bi da donese rasplet, bar kada je u pitanju trenutna borba za vlast u posrnulom gigantu sa "Marakane".

Pobeda bilo koje struje, naravno, ne znači da će se stvari promeniti bitno nabolje, sasvim je moguće da će se armija navijača poprilično načekati da vidi "crveno-bele" u nekom impresivnijem izdanju, ako se to ikad i desi. Potpredsednici Ivica Tončev i Slaviša Kokeza nalaze se na jednoj strani, dok suprotnu frakciju predvodi Dragan Džajić, prvi čovek kluba. Blizak Tončevu i Kokezi je i Nebojša Čović, mada on je nagovestio da bi mogao da batali angažman u fudbalu. Pored toga što je predsednik KK Crvena zvezda, pominje se i kao mogući gradonačelnik Beograda.

Nije isključeno da, uprkos svemu, dođe i do približavanja stavova, Tončev smatra da Džajić kao legenda Zvezde može da bude koristan i spreman je na dogovor. Uslov bi bio da Džajić ponese odgovornost za odluke koje će doneti ako ostane predsednik, pa i za mogući neuspeh. Budući da je klub i dalje u velikim dugovima, dok su potraživanja samo donekle umanjena, to je priličan teret za svakog, pa i za čoveka koji je za mnoge simbol kluba. Ako Džajić odbije dogovor, onda će Tončev i Kokeza preuzeti upravljanje Zvezdom, tako da će i odgovornost biti na njima.

Po informacijama koje kruže Beogradom izvesno je da sa "Marakane" odlazi sportski direktor Zoran Stojadinović. Koja god struja da nadjača, a i u slučaju pomirenja, zahvaliće se uspešnom fudbalskom menadžeru, koji se nije baš proslavio kao funkcioner. Stojadinović je insistirao na strancima, ali nisu se naročito istakli, ni trener, Portugalac Rikardo Sa Pintu, ni fudbaleri Luis Garido ili Abiola Dauda, pogotovo ne na brzinu kupljeni Ifeani Onjilo.

Stojadinovića nikako ne možemo da dobijemo na telefon, tako da ostajete uskraćeni za njegov komentar.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sirija

    8. oktobar 2013 | 20:38

    Kokeze, Blokeze, ...

  • Geza

    8. oktobar 2013 | 20:48

    vlajko mali si ti jos kao i partizan da razumes neke stvari...

  • Radovan

    8. oktobar 2013 | 23:22

    Dok mi dovodimo prosecne strance "nasi"omladinci nam daju golove i titulu nam uzima sopstvena omladinska skola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA