Ekspresni Hrvati, Niko Kovač umesto Štimca!

Dosadašnji šef struke reprezentacije Hrvatske do 21 godine postavljen za vršioca dužnosti selektora A tima

  • 7

Hrvatska reprezentacija izborila je baraž za Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali i taboru "kockastih" nikako ne mogu da budu zadovoljni ostvarenim. Posle remija u Belgiji "pucalo" se na prvo mesto i direktan plasman, međutim, kako su kvalifikacije odmicale, četa Igora Štimca igrala je sve gore.

Zabeležena su dva poraza protiv skromne selekcije Škotske, a može da se kaže da je Hrvatska srećna što je izvukla i popravni. Naruku su im išli problemi naše reprezentacije, koja je još u formiranju, pošto je selektor Siniša Mihajlović izvršio smenu generacija.

Ceh je platio selektor Igor Štimac, čiju smenu je najavio predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske Davor Šuker po povratku iz Škotske.

Novi selektor Hrvatske je Niko Kovač, bivši reprezentativac, inače rođen u Nemačkoj, gde je nastupao za nekoliko klubova, uključujući Bajern, da bi igračku karijeru završio u Red bulu iz Salcburga 2006. Kovač je dosad bio selektor reprezentacije Hrvatske do 21 godine.

-  Na moj predlog Izvršnom odboru Igor Štimac razrešen je dužnosti. Niko Kovač je v.d. selektora - izjavio je Šuker, a preneli hrvatski mediji!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MikiGrobar

    16. oktobar 2013 | 10:01

    Kakav krs od ekipe imate odlicno igrate

  • Mare car

    16. oktobar 2013 | 12:01

    Da se svi pomesamo ,da je stara juga ne bi razmisljali ni o cemu sem o finalu i kidanju brazila ili argentine/spanije/holandije/nemacke...

  • Nešo

    16. oktobar 2013 | 13:00

    Evo vam Mihajlovic i Bog da vas vidi :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA