STOJANOVIĆ: Igrači su motivisani poslednjih dana

Trener Crvene zvezde naveo je da niko iz uprave kluba nije razgovarao s igračima posle incidenta s automobilima

  • 3

Teški dani na "Marakani" izgleda da su motivisali fudbalere Crvene zvezde da u subotu protiv Novog Pazara zabeleže pobedu. Bar je takav utisak stekao Slaviša Stojanović.

- Nema prevelike filozofije, moramo da dobijemo utakmicu za koju smo se spremali 14 dana. Moramo da odgovorimo na pritisak. Naša energija usmerena je na pobedu, a koliko sam mogao da primetim, igrači su motivisani poslednjih dana - rekao je Stojanović na konferenciji za medije na stadionu "Marakana".

Na pitanje novinara da li je posle incidenta sa polupanim staklima na automobilima igrača imao sastanak s upravom kluba, Stojanović je rekao:

- Koliko znam, niko iz uprave nije pričao sa igračima. Komunikacija između nas postoji, ali ni ja nisam imao sastanak sa čelnicima kluba. Najbitinije je da se koncentrišemo na dešavanja na terenu.

Trener Zvezde prokomentarisao je narednog rivala "crveno-belih", ekipu Novog Pazara.

- Radi se o kompaktnoj ekipi, a najveća snaga im je kolektiv. Mnogo trče, ali igramo kod kuće i ova tri boda nam znače kao da igramo za titulu - istakao je Stojanović.

On je dodao da je Novak Martinović povređen, dok je Luka Mulunović neizvestan za meč zbog problema sa Ahilovom tetivom.

Napadač Filip Kasalica naglasio je da mu je drago zbog podrške navijača koju su fudbaleri dobili sinoć na košarkaškoj utakmici Evrolige između Crvene zvezde i Lokomotive u "Kombak Areni".

- Čeka nas teška utakmica, ali nadam se da ćemo kroz maksimalno angažovanje doći do pobede. Bili smo na košarkaškoj utakmici i dobili smo jasnu poruku navijača da žele titulu. Drago nam je zbog aplauza. Vidim da je ekipa motivisana i evidentno je da ovi rezultati nisu merilo kvaliteta koji posedujemo - rekao je Kasalica.

Utakmica između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se sutra od 18 sati na stadionu "Marakana".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.s/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BGD

    18. oktobar 2013 | 15:03

    Pa kad se igra protiv pazara onda su svi spremni. Inat je cudo.

  • Vuk

    19. oktobar 2013 | 08:55

    Sve je ok, samponi su stigli hshaha

  • Vuk

    19. oktobar 2013 | 08:55

    Hahaha stara prica...slusamo je vec 6 godina...ako se pobedi pazar sve je ok, ide se na titulu, a ako se ne pobedi opet je sve ok vazna je sledeca utakmica haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA