ŠOK U HUMSKOJ: Partizan kiksnuo pred večiti derbi! (VIDEO)

Iako su do 88. minuta gubili crno-beli su mogli da slave u Humskoj, ali je pokušaj Jojića iz slobodnog udarca zaustavila stativa

  • 10

Novi kiks Partizana u Humskoj! Fudbaleri Napredka uspeli su da odigraju sa crno-belima 1:1 na stadionu JNA u 10. kolu Jelen Super lige!

Kruševljani su hrabrom i otvoreno igrom iznenadili crno-bele, a kući su mogli da odnesu i sva tri boda. Posle neiskorišćenih prilika Partizana u prvom poluvremenu kazna je stigla početkom drugog dela kada je bivši igrač ekipe iz Humske Nikola Trujić doveo Napredak u vođstvo.

Imali su gosti priliku da nokautiraju crno-bele, ali je Stojković svojim intervencijama spasao svoj tim koji je preko Predraga Luke uspeo da stigne do izjednačenja u 88 minutu. Crno-beli su pokušali da naprave potpuni preokret, ali je pokušaj Jojića iz slobodnog udarca završio na stativi.

Nerešen rezultat protiv Kruševljana sigurno će destabilizovati crno-ble pred iskušenja koja ih očekuju u Kupu, ali i narednom kolu kada se igra večiti derbi na Marakani.

Crno-beli će i pored kiksa ostati na čelu tabele, a ukoliko Čukarički slavi protiv Voždovca izjednačiće se sa Partizanom.

Partizan: Stojković, Živković, Volkov, Obradović, Stanković, Đemba Đemba, Ilić, Petrović, Jojić, Ninković, Fofana.

Napredak: Krznarić, Milošević, Bojić, Gavrić, Trujić, Cvetković, Mirosavljević, Regan, Milošević, Koković Udovičić.

TOK MEČA:

98. minut - Sudija je odsvirao kraj!

95. minut - Jojić je pogodio stativu iz slobodnog udarca čime je i poslednja prilika Partizana propuštena!

90. minut - Navijači Partizana sa zapadne tribine nezadovoljni zbog lošeg rezultata želeli su da se obračunaju sa upravom, pa je žandarmerija reagovala. Situacija se ubrzo smirila.

88. minut - GOOOL! Prerag Luka je postigao pogodak i izjednačio rezultat! Ofanzivni vezni igrač crno-belih snažno je šutirao sa 10 metara, a lopta je posle pomalo nespretne intervencije golmana gostiju zavšila u mreži!

84. minut - Kruševljani ponovo propuštaju priliu da reše pobenika! Gavrić je ušao u kazneni prostor crno-belih, ali se nije odlučio za udarac već za asistenciju što su odbrambeni igrači Partizana uuspeli da zaustave.

80. minut - Crno-beli su na brzinu pokušali da izvedu slobodan udarac, a iako je igrač Napredka stajao na pola metra od lopte i izblokirao udarac sudija Vasić nije prekinuo igru zbog čega su igrači Partizana burno reagovali. Ipak situacija se smirila i meč je nastavljen.

64. minut - Partizan uzvraća napadima, ali je Ilićev udarac iz kaznenog prostora blokirao igrač Napredka posle čega je lopta završila u korneru

61. minut - Stojković spasao Partizan! Dvojica igrača Napredka izašla su pred golmana crno-belih, ali je on njihove šuteve u dva navrata sjajno zaustavio!

59.minut  - Ofanziva i promašaji crno-belih se nastavlja! Ilić je posle asistencije Jojića šutirao tik pored stative gostiju!

54. minut - Kojić je pogodio prečku sa dva metra! Slobodan udarac oštro je izveo Ninković, a Kojić koji je nekoliko minuta ranije ušao u igru  sam sa dva metra pogađa prečku!

53. minut - Nova neiskorišćena prilika za Partizan! Ninković je izveo korner, a posle sjajnog udarca glavom Stankovića golman gostiju zaustavio je loptu gol liniji! U nastavku akcije Kojić je pao u kaznenom prostoru, ali sudija nije pokazao na penal!

47. minut - GOL! Napredak vodi u Humskoj! Bivši igrač Partizana Nikola Trujić izašao je sam pred Stojkovića, lagano ga zaobišao i poslao loptu u praznu mrežu! Trujić se po ostignutom pogodku nije radovao.

45. minutu - Igrač Napredka Koković šutirao je sa oko 30 metara iz slobodnog udarca ka golu Stojkovića, a golman crno-belih morao je da izboksuje loptu. Ne dugo zatim sudija Aleksandar Vasić odsvirao je kraj prvog poluvremena, a igrači su sporadičnim zvižducima ispraćeni u svlačionicu.

41. minut - Ninković je prošao kroz sredinu odbrane Kruševljana, a zatim uposlio Sašu Ilića koji je zatresao mrežu gostiju, ali je gol poništen zbog ofsajd ozicije.

31. minut - Pred 3.000 navijača na stadionu Partizana obe ekipe igraju dosta ofanzivno, ali u završnicama akcija nedostaju precizni pasovi pa još uvek nema golova.

14. minut - Posle greške štopera Napredka Jojić je sam izbio pred golmana gostiju koji je uspeo da zaustavi slab šut po zemlji reprezentativca Srbije.

9. minut - Ninković je odlično prošao po levoj strani uputio centaršut ka Fofani, koji iz peterca šalje loptu preko gola.

4. minut -  Kapiten Partizana Saša Ilić iz prve je uposlio Nikolu Ninkovića koji je ušao u kazneni prostor, ali je previše oklevao i nije uspeo da uputi šut ka golu Kruševljana pa je prva prilika za crno-bele propala.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA