NBA ŠABANISANJE: Pogledajte kako Nedović Amerima peva pesmu Šabana Šaulića! (VIDEO)

Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović pevao Šabanov hit "Samo za nju". On i njegov kolega iz Golden Stejt Voriorsa Ognjen Kuzmić primili simbolične poklone za novajlije u klubu

  • 0

Kako to uglavnom biva sa novajlijama u NBA klubovima, "starosedeoci" moraju da im pomognu da se što pre snađu u novom timu. Naravno, pošto izblamiraju "rukije" na način kao što su to košarkaši Golden Stejt Voriorsa uradili našim košarkašima Nemanji Nedoviću i Ognjenu Kuzmiću.

Nakon što su im udelili poklone u vidu dečijih ženskih rančića i presmešnih "Firbi" kapica, dvojica Srba su morali da se tako odeveni predstave pesmom novim saigračima.

Prvi je košarkaš iz Republike Srpske otpevao navijačku pesmu Crvene zvezde "Dobro znaj", a potom je Nedović, inače bivši Zvezdin košarkaš, izabrao hit Šabana Šaulića "Samo za nju".

Nedović je konstatovao da će u Srbiji postati Jutjub senzacija posle ovog performansa, iako ga saigrači uopšte ne razumeju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA