EKSKLUZIVNO IZ NIŠA: Pogledajte kako navijači Zvezde demoliraju stadion "Čair"! (VIDEO)

Nezadovoljni lošim rezultatom, navijači Crvene zvezde su napravili niz incidenata na niškom "Čairu", što je i video zapisom zabeleženo

  • 19

Gostovanje Crvene zvezde u Nišu prošlo je uz nerešen rezultat i veliki broj incidnata na "Čairu". Počelo je najpre sukobom "delija" i "meraklija" u širem centru Niša par sati pred početak meča, ali su pripadnici policije brzo reagovali.

Telegraf je u subotu posle meča objavio fotografije, a danas donosi ekskluzivan snimak daljih nemilih dešavanja sa utakmice desetog kola, završene rezultatom 1:1.

Nakon poništenog gola Gorana Gogića u završnici utakmice, navijači beogradskog kluba su lomili stolice i verbalno sukobili sa redarima, koji su im potom uzvratili, gađanjem delovima stolica!

Tu nije bio kraj, jer je prilikom odlaska sa terena jedan nezadovoljni navijač pokušao da se obračuna sa igračima i upao je na teren. Pripadnici Žandarmerije su veoma brzo reagovali i skolonili ga sa terena.

Nekolicina navijača je i palila renovirani niški stadion,a pripadnici bezbednosti bi trebalo da su u skladu sa zakonom snimali utakmicu kako bi procesuirali izgrednike.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA