NAĐ: Da imamo sve pobede, pričali bi da je Tole kriv!

Negativnih komentara je bilo uvek i biće ih. Da smo sada na plus 10, pitali bi nas što nemamo 11 bodova prednosti, kaže sportski direktor Partizana

  • 12

Sportski direktor FK Partizan Albert Nađ kaže da je krajnje vreme da se prestane sa pričama da je "crno-belima" Tomislav Karadžić, predsednik FSS, poklonio titule, jer rezultati na početku sezone pokazuju suprotno, prenose "Večernje novosti".

Nađ je istakao da sudije često greše, ali da im to nije namera i da im zbog toga ne treba zamerati.

Neki klubovi su super organizovani i to daje rezultat. Vreme je da prestanu priče da su naše titule posledica nekih drugih stvari. A mi znamo da nam niko ništa nije poklonio proteklih šest godina.

- Negativnih komentara je bilo uvek i biće ih. Da smo sada na plus 10, pitali bi nas što nemamo 11 bodova prednosti. Voleli bismo mi da imamo sve pobede, ali onda bi sigurno išle priče da je Tole kriv za našu prednost - rekao je Nađ za "Novosti".

On je dodao da sudije na mečevima Superlige sude pod pritiskom i da zato često greše.

- Ne bih da komentarišem suđenje, greške se dešavaju a arbitri sude pod pritiskom. Plaše se da će im "leteti glave" posle svake greške, što se vidi posle onih priča sa početka sezone - objašnjava Nađ.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    28. oktobar 2013 | 01:28

    Ma da a sto onda Mirosacljevic nije dao gol npr na zadnjem mecu? Hahahah ma smesni ste bre !!!

  • Spasoye

    28. oktobar 2013 | 04:04

    Ti rece da ces "sve da kazes", da "neces vise da cutis". Pa gde je ta konferencija? Jadnice jedan...

  • Dejan

    28. oktobar 2013 | 07:26

    Nije vam niko poklonio kup.Oteli ste ga Vojvodini.poklonio vam je sudija 7 minuta produzetka protiv rada na banjici za 2:2 , poklonio je mazic nepostojeci slobodnjak u subotici takodje prosle sezone, pustio je sudija lolu da prebije u evandra na derbiju.Tole je zaduzen za druge stvari.Za to da Vam u ligi uvek bude bar 6 filijala.Bio je metalac , Smederevo , hajduk, ofk, novi pazar,sloboda , donji srem..protiv vas pola ekipa nije igralo fudbal..ove sezone je drugacije malo zato I gubite bodove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA