Anine greške pomogle Karolini Voznjacki

U ratu brejkova, Dankinja manje grešila i plasirala se u polufinale turnira u Dubaiju

  • 0

Drugi reket Srbije Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Dubaiju, pošto je izgubila od bivše svetske broj 1 Karoline Voznjacki 6:3, 7:5.

U 4. međusobnom duelu, Dankinja je stigla do izjednačenog skora, najviše zahvaljujući Ivanovićevoj, koja je u odustnim trenucima na svoj servis pokazala slabu koncentraciju.

Prvi brejk napravila je Dankinja, koja je stigla do 3:1. Prva četiri gema uvodnog seta pretkla su u seriji grešaka obe teniserke, u kojima se ipak bolje snašla Voznjacki. Ivanovićeva je ekspresno vratila brejk, ali onda i ponovo izgubila servis.

Srpska teniserka je pokušala da drugi put uzastopno "brejkne" rivalku, ali su je prvog seta koštale čak 3 uzastopne neiskorišćene brejk lopte.

Neverovatan je bio drugi set, gde su teniserke tek po koji gem na svoj servis uspele da dobiju, ali je Ana ponovo teren napustila pognute glave.

Slična borba viđena je i u drugom setu, gde su u drugoj polovini obe igračice ponovo mnogo bolje igrale na servis protivnica. Ana je čelične živce pokazala u 8. gemu drugog seta, kada je izjednačila na 4:4.

Voznjacki je opet uzela servis Ani, imala "svoj" gem da pobedi u meču, a Ivanovićeva je ponovila kontraudar.

Međutim, Dankinja prva vezuje 2 gema i Ivanovićevu po ko zna koji put u seriji ostavlja bez pobede protiv jednog favorita.

(Telegraf.rs / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA