Ove pesme na grčkom vežbaju delije pred meč sa Panatinaikosom! (VIDEO)

Probe zakazane za meč fudbalera "crveno-belih" i kragujevačkog Radničkog pokazaće koliko su Zvezdini navijači vični uzvikivanju parola na stranom jeziku

  • 2

Pred susret trećeg kola Evrolige, u kome će košarkaši Crvene zvezde dočekati grčki Panatinaikos u petak od 20.30 sati u "Pioniru", najvatrenije pristalice "crveno-belih" odlučile su da nauče nekoliko pesama na grčkom jeziku kako bi gostima priredilie što "topliju" dobrodošlicu.

Svima je dobro poznato koliki rivalitet vlada između dve atinske grupe, među kojima su na jednoj strani "kapija 7" koja podržava Olimpijakos, a na drugoj "kapija 13", iza koje stoje oni koji žive za zelenu boju Panatinaikosa.

Pesma 1

Ovo je prva melodija koja je ponuđena na jednom od navijačkih foruma Zvezdinih navijača, a koja će se vežbati tokom Kup meča Zvezde i Radničkog iz Kragujevca na "Marakani".

Kako su "delije" u bratstvu sa "kapijom 7", nema sumnje da će Grke u "Pioniru" u najmanju ruku dočekati pakao, kakav je karakterističan za navijače na ovim prostorima.

Pesma 2

S obzirom da su Grci definitivno jedan od najtežih protivnika u grupi D, nema sumnje da će atmosfera i ovoga puta biti jako bitan faktor za Beograđane u nameri da ostvare prvu pobedu ove sezone u Evroligi.

Pesma 3

Ovo nije prvi put da Zvezdini navijači vežbaju pesme na grčkom, jer godinama baš kao i "grobari" pevaju određene pesme posvećene bratskom klubu.

Poslušajte je...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA