STOJANOVIĆ O MLADENOVIĆU: Sportski direktor me zvao...

...pre tri dana i rekao da mogu da računam na njega, što mi je dobro došlo s obzirom na povredu Mijailovića - izjavio je strateg Zvezde posle meča

  • 0

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nad Radničkim iz Kragujevca rezultatom 3:0, čime je napravljena solidna uvertira za "večiti derbi" i meč s Partizanom, koji je, takođe, u Nišu pobedio identičnim rezultatom.

- Najvažnije od svega je bilo da se osigura prolaz u naredno kolo i da se niko ne povredi. Možda i ne tako lepa utakmica za oko, ali jako efektivna s naše strane. Zaslužena pobeda posle koje se okrećemo derbiju - rekao je trener Zvezde Slaviša Stojanović, koji se osvrnuo i na ulazak Filipa Mladenovića na teren:

- Sportski direktor me je pozvao pre tri dana i rekao da mogu da računam na Mladenovića. S obzirom na povredu Mijailovića ja sam ga ubacio u igru. U to da li je tužba povučena ne želim da ulazim jer nisam upoznat sa situacijom.

Slovenački stručnjak je pokušao da objasni i to zašto Savićević i Mihajlović nisu igrali u ovom meču

- Njih dvojica trebalo je da imaju veću minutažu, ali jedini razlog što nisu dobili šansu jeste što su izmene koje sam izvršio, bile prinudne. Obećao sam im na početku meča da će igrati, ali ponavljam, silom prilika to se nije desilo.

IVANČEVIĆ: PENAL NAS JE POREMETIO

S druge strane trener gostiju Radmilo Ivančević je istakao da je Zvezda zasluženo slavila, ali da je penal umnogome usmerio tok meča.

- Hrabro smo ušli u meč u kojem je Zvezda bila favorit. Penal na početku nas je poremetio. Nije lako igrati kada Zvezdi daš prednost od jednog gola. Pokušali smo da se vratimo, Spalević je imao šansu kada mu je Vesić nemoguće odbranio i moram da kažem da dugo nisam video takvu odbranu. Rezultat je na kraju bio previsok, a mi se okrećemo obavezama u prvenstvu - rekao je Ivančević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA