TIPSA: Nit sam zdrav, nit spreman, ali imam želju da igram! (FOTO)

U sredu uveče ili četvrtak ujutru će se znati da li će drugi najbolji srpski teniser moći da igra u finalu Dejvis kupa protiv Češke

  • 3

U taboru Dejvis kup reprezentacije Srbije vlada i dalje neizvesnost posle informacije da je drugi najbolji srpski teniser Janko Tipsarević pod velikim znakom pitanja za nastup u finalu zbog hronične povrede pete.

Tipsarević je na današnjem treningu novinarima u "Areni" rekao da je jedino njegova ogromna želja da zaigra za Srbiju prolongirala donošenje odluke o konačnom nastupu protiv Češke.

- Da sam zdrav, nisam. Da sam spreman, nisam, ali moja želja da igram za ovaj tim je jedina koja je prolongirala odluku da li ću zaista i zaigrati - rekao je Tipsarević.

- Odluku ćemo doneti večeras ili sutra ujutru, kada selektor bude morao da saopšti konačan sastav. Moram da  naglasim Novakovu ulogu i istaknem da ove godine, za razliku od 2010. godine kada su četiri najbolja igrača igrali svaki meč, ovaj put smo imali dosta poteškoća i problema, što Viktorovih zbog suspenzuje, što mojih zbog povrede, pa je onda sam plasman u finale ogroman uspeh - rekao je Tipsarević.

Selektor Bogdan Obradović treba da saopšti sastav koji će izaći pred Čehe najkasnije u četvrtak, kada će na programu biti žreb.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(P.M./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nislija

    13. novembar 2013 | 16:04

    Nemoj onda da igras....molim te!!!

  • Dragan

    13. novembar 2013 | 18:45

    Znamo da imas zelju, a ko je ne bi imao? Ali ako nisi zdrav a pogotovo spreman onda nemoj ni da pocinjes da ne bi predavao meceve bezveze, mozda nekom drugom krene.

  • Sumadinac

    13. novembar 2013 | 19:28

    Vec smo pukli na startu.Daj Boze da uspemo .Mi smo tu da bodrimo i da se nadamo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA