Mihajlović besan napustio konferenciju za medije!

"Sportski žurnal" prenosi reči selektora Srbije koji nije želeo da objašnjava novinarima da li preuzima Sampdoriju, a koji je zatim ustao od stola i otišao u hotel

  • 7

Selektor Srbije Siniša Mihajlović demonstrativno je napustio konferenciju za medije ispred četvorice srpskih izvođača u Dubaiju jer nije želeo da komentariše navode da je sve dogovorio sa Sampdorijom oko preuzimanja kluba iz Đenove.

- Nije tačno to što pišu Italijani. Ništa se nisam dogovorio sa Sampdorijom. Ja sam i dalje selektor Srbije i dokle god je tako, ne želim da se bavim pričama o nekom drugom klubu. Maksimalno sam posvećen utakmici protiv Rusije jer igramo protiv jedne izuzetno jake reprezentacije. Srbija će uvek biti prioritet u odnosu na Sampdoriju ili bilo koji drugi klub. Kada se završe ove dve utakmice, obaviću razgovor sa čelnicima FSS i videćemo šta će biti - izjavio je Mihajlović, odbivši dalje da odgovara na tu temu.

- Uopšte me ne interesuje šta su objavili mediji, ja sam ovde zbog meča sa Rusijom i ako imate nešto da me pitate o utakmici - pitajte. Ako nećete, idem na ručak.

Nije se situacija promenila, meč sa Rusijom je potpuno u senci statusa selektora i njegovog eventualnog odlaska, pa je u znatno oštrijem tonu nastavio:

- Ne znam ni zašto ste dolazili ovde. Ja idem na ručak - rekao je Mihajlović, ustao i uputio se u hotel, prenosi "Sportski žurnal".

Očekuje se da Tomislav Karadžić posle večerašnjeg treninga srpskih reprezentativaca da svoje mišljenje povodom prilično šokantnog ponašanja selektora kojem ugovor sa FSS ističe 1. decembra.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    14. novembar 2013 | 14:13

    Smrade ! Mozes da glumis sta hoces,ali ti si ortodoksna seljacina !!!

  • Vlada

    14. novembar 2013 | 14:38

    Kako god, ali novinari su toliko naporni da to nije humano...I ako je napustio konferenciju. Ista je trebalo da se odrzi zbog meca sa Rusijom a ne o njegovom aganzmanu...

  • MMilan

    14. novembar 2013 | 15:11

    On besan?? A da li smo mi besni sto je upropastio reprezentaciju,smrad

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA