TRAŽI ZAMENU ZA MIHU: Karadžić razgovarao sa Ivanom Jovanovićem !

S obzirom na sve izvesniji odlazak Siniše Mihajlovića, Tomislav Karadžić se bacio u potragu za novim selektorom

  • 8

Fudbalska reprezentacija Srbije po svemu sudeći ostaje bez selektora. Sve je izvesniji odlazak Siniše Mihalović u Sampdoriju, a u Fudbalskom Savezu Srbije ne sede skrtštenih ruku.

Kako prenose "Večerenje novosti" posle neuspešnih razogovora sa Draganom Stojkovićem i Aleksandrom Stanojevićem, Tomislav Karadžić se okrenuo Ivanu Jovanoviću.

U petak su Jovanović i Karadžić zajedno večerali u Dubaiju, a tokom razgovora pominjalo se i mesto selektora. Trener Al Nasra je i tokom razgovora sa novinarima u Dubaiju rekao da bio voleo da u nekom trenutku preuzme reprezentaciju Srbije. Podsećamo da je Jovanović i pre postavljanja Siniše Mihajlovića na klupu reprezentacije bio jedan od glavnih kandidata Tomislava Karadžića.

Jovanović je u karijeri trenirao Volos, Iraklis, APOEL, Panahaiki, Iraklis, a od nedavno je trener Al Nasra. Najveći trag ostavio je u kiparskom APOEL-u koji je prevodio u dva navrata od 2003-2005 i 2008-2013.

Sa ekipom iz Nikozije je osvojio po četiri prvenstva i Super Kupa, kao i jedan Kiparski Kup. Dva puta je bio učesnik Lige Šampiona, a u sezoni 2011-2012. došao je čak do četvrtfinala gde je bolji bio Real Madrid. Kao trener žuto-plavih je savladao i Crvenu zvezdu i Partizan i tako ih eliminisao iz evrposkih takmičenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bora

    17. novembar 2013 | 08:48

    Kralj! Navodno traženje Zvezde da se smeni,bio je jeftin blef da se umire navijači.Pa nikome nije pomogao koliko Zvezdi,i oni to dobro znaju!!!Jedino nije mogao da utiče na ogroman lopovluk,unutar kluba.

  • Drragi

    17. novembar 2013 | 06:49

    Ovog samo smrt moze da smeni. Najjaci lik na Balkanu.

  • Sashki

    17. novembar 2013 | 02:42

    I onda igramo bunker :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA