SRAMOTA! Šimunić poveo navijanje ustaškim povikom! (VIDEO)

Defanzivac Hrvatske otišao pred tribinu domaćih navijača na "Maksimiru" posle pobede nad Islandom i poveo navijanje ustaškim skandiranjem, vičući "za dom", dok su navijači odgovarali "spremni"

  • 35

Defanzivac fudbalske reprezentacije Hrvatske Josip Šimunić izazvao je skandal posle utakmice njegove reprezentacije i Islanda u revanš meču baraža kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, tako što je poveo najvijanje ustaškim povikom!

Šimunić je posle pobede, koja je označila odlazak Hrvata na svetsku smotru, otišao pred tribinu domaćih navijača na "Maksimiru" i poveo je navijanje ustaškim skandiranjem, vičući "za dom", dok su navijači odgovarali "spremni".

- To sam uvek želeo da uradim i briga me da li će me neko kazniti. Imao sam priliku, setio sam se i drago mi je što su nas navijači bodrili. Ja se ne bojim kazne, oni bi trebalo malo bolje da nauče istoriju. Nisam ništa pogrešno uradio, navijam i volim svoju Hrvatsku, svoj dom i ako to nekome smeta, to nije moj problem - rekao je Šimunić, čiji je potez u potpunoj suprotnosti sa onim što je govorio pred prvi meč kvalifikacija za Srbijom u Zagrebu.

Ovaj povik je više puta koštao hrvatski fudbalski savez, a i ovaj put prete sankcije krovnih fudbalskih organizacija.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marko

    20. novembar 2013 | 10:39

    Ustaska p....

  • zullu

    20. novembar 2013 | 10:26

    Koliko je ovaj dečko retardiran...ccc, pa svako voli svoj dom i branio bi svoj dom, i šta tu ima da se reklamira, glupavi potomak pokatoličenih Srba...

  • dani

    20. novembar 2013 | 10:40

    Bolestan covek ispranog mozga!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA