Navijač pogotkom sa pola terena ukrasio pobedu Tandera, Bulsi poklekli u Denveru! (FOTO) (VIDEO)

Izvesni Bred Bruker, učitelj, zaradio je 20.000 dolara dalekometnim hicem i primio čestitke od Džeja Zija i Bijonse u pauzi meča u kojem je Oklahoma savladala LA Kliperse sa 105:91

  • 0

Kevin Durant sa 28 poena i osam asistencija predvodio je Tandere do pobede nad Los Anđeles Klipersima u Oklahoma Sitiju sa 105:91, u jednom od dva meča odigranim u NBA u noći između četvrtka i petka.

Utakmica koja je trebalo da bude svojevrstan derbi nije opravdala taj epitet jer su gosti osim početnih 0:0 konstantno bili u minusu, često i dvocifrenom. U redovima Oklahome, pored Duranta, istakao se Serž Ibaka sa 17 poena i šutoem iz igre 8-10. Usput je dodao pet skokova i tri blokade.

Rasel Vestbruk nije bio baš raspoložen (5-13 iz polja, 0-6 trojke) i zaustavio se na 12 poena. Čak 11 igrača Tandera upisalo se u strelce.

Što se tiče Klipersa, Blejk Grifin završio je utakmicu sa 27 poena, 10 skokova i pet asistencija, Kris Pol zabeležio je 17 poena i 12 asistencija i tako poboljšao sopstveni NBA rekord za početak sezone sa 13 uzastopnih mečeva sa dabl-dabl učinkom u koševima i asistencijama. Džamal Kraford sa klupe je ubacio 18 poena, ali osim pomenute trojice, u gostujućem timu nije bilo više raspoloženih igrača, što je nedovoljno za jakog protivnika kakav je tim Oklahoma Sitija.

Kuriozitet je da je u drugom meču zaredom jedan navijač Tandera pogodio šut sa pola terena vredan 20.000 dolara, tokom promocije jedne banke, što je peti takav slučaj u 2013. Srećnik je 33-godišnji Bred Bruker, učitelj, koji je posle sjajnog pogotka primio čestitke i od Džeja Zija i Bijonse koji su utakmicu posmatrali pored članova porodice Kevina Duranta.

I Denver je iskoristio domaći teren da savlada renomiranog protivnika, u ovom slučaju Čikago Bulse, sa 97:87. Posle relativno izjednačenog prvog poluvremena Nagetsi su u nastavku dominirali, stekli maksimalnih 17 poena prednosti u završnoj deonici i sačuvali prednost do kraja.

U oba tima nijedan košarkaš nije dobacio do 20 poena, za domaćine najviše je ubacio rezervista Džordan Hamilton - 17, Džej Džej Hikson dodao je 14, Kenet Farid i Rendi Foj po 12.

Kod Čikaga Derik Rouz upisao je 19 poena, Majk Danlivi i Karlos Buzer po 15, a cela klupa svega 21 naspram 49 poena rezervi Denvera.

REZULTATI:

Oklahoma Siti - LA Klipersi 105:91

Denver-Čikago 97:87

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA