NAJVEĆI SPORTSKI BRENDOVI SRBIJE: KK Partizan, Đoković i Ana Ivanović!

Na prestižnom marketing događaju u Sloveniji prvi put proglašeni najbolji predstavnici sporta u Srbiji i Hrvatskoj. Rezultati su takvi da će se o njima verovatno diskutovati danima

  • 12

U Portorožu se u petak završio najveći sportsko-marketinški događaj u regiji,  konferencija o marketingu i sponzorstvu u sportu "Sporto 2013".

U okviru "Sporto" konferencije, u saradnji sa Društvom za marketing Slovenije, prvog dana konferencije dodeljene su "Sporto" nagrade za najbolje projekte na području marketinga i sponzorstva u sportu, na osnovu rezultata javnog istraživanja Instituta za istraživanje tržišta i medija Mediana.

Takođe, dodeljene su i "Sporto Brands 2013" nagrade – za najbolje sportistkinje, sportiste i klubove u Sloveniji, i prvi put za najbolje sportistkinje, sportiste i klubove iz Srbije i Hrvatske.

U kategoriji "Sporto Brands 2013" za Srbiju nagrade su dobili teniserka Ana Ivanović, teniser Novak Đoković i Košarkarski klub Partizan.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA