SERIJA A: Baloteli drugi put promašio penal! Kasano srušio Napoli! (VIDEO)

Interesantno subotnje veče u italijanskom prvenstvu - Milan je odigrao nerešeno sa Đenovom, a Parma je minimalno slavila protiv ekipe iz Napulja. U nedelju će svoj debi na klupi Sampdorije imati Siniša Mihajlović, i to protiv kluba u kom je nekad igrao

  • 2

Izgleda da su konstantne pohvale račun toga što je nepogrešiv sa penala urekle Marija Balotelija. Kada je posle 21 uspešno izvedena šuta sa bele tačke promašio na meču protiv Napolija, svi su to posmatrali kao statističku grešku, ali je tamnoputi Italijan u redovima Milana ponovo bio neprecizan, ovaj put protiv Đenove.

Utakmica je završena rezultatom 1:1, tako da će Baloteli žaliti za propuštenom prilikom u 36. minutu.

"Rosoneri" su poveli golom Brazilca Kake u četvrtom minutu susreta, ali je bivši igrač Milana Đilardino izjednačio već u osmom minutu, i to sa jedanaesterca.

Da zlo bude veće po igrače Milana, imali su od 36. minuta igrača više posle starta Manfredinija, koji je rezultirao penalom za Balotelija.

Nastavlja se loša sezona po bivšeg šampiona Evrope, koji će ostati na desetom mestu na tabeli, kao što će i trener Masimilijano Alegri ostati na klupi.

Napoli je treći put ove sezone poražen, i to od Parme 1:0! Napolitanci nisu uspevali da na svom terenu nađu rešenje za dobro organizovanu odbranu gostiju, koji su u finišu prvi i zatresli mrežu. U 82. minutu Parmi je pobedu doneo stari znalac - Antonio Kasano.

Ranije danas je derbi Verone rešio Slovenac Dejan Lazarević, jedinim golom u zaustavnom vremenu, i tako doneo pobedu Kjevu nad Veronom.

U nedelju će svoj debi na klupi Sampdorije imati bivši selektor Srbije Siniša Mihajlović, i to protiv kluba u kom je nekad igrao - Lacio.

SERIJA A, 13. kolo:

Subota:

Verona - Kjevo 0:1

(Lazarević 90+3)

Milan - Đenova 1:1

(Kaka 4. - Đilardino 8.p.)

Napoli - Parma 0:1

(Kasano 82.)

Nedelja:

Livorno - Juventus 15:00

Sampdorija - Lacio 15:00

Sasuolo - Atalanta 15:00

Torino - Katanja 15:00

Udineze - Fiorentina 15:00

Bolonja - Inter 20:45

Ponedeljak:

Roma - Kaljari 20:45

TABELA: Roma 32, Juventus 31, Napoli 28 (+1), Inter 25, Fiorentina 24, Verona 22 (+1), Đenova 18 (+1), Lacio, Atalanta po 16, kao i Parma (+1), Milan 14 (+1), Udineze i po Kaljari 13, Torino i Livorno 12, Bolonja i Sasuolo po devet, i Sampdorija, Kjevo (+1) i Katanja po devet bodova.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA