Džajić: Gde su sada Zvezdina deca? Pružio sam im ruku, nisu prihvatili!

Prvi čovek ''crveno - belih'' istakao da svako ko je nezadovoljan može da ide iz kluba i napomenuo na greške koje su omladinci na ''Marakani'' pravili u prošlosti

  • 19

Konačno je Dragan Džajić zaveo disciplinu! Predsednik FK Crvena zvezda odlučio je da ''presavije tabak'' i, poučen negativnim iskustvima sa Vešovićem i Mladenovićem, poručio svima koji su nezadovoljni da mogu da idu iz kluba.

- Svako ko je nezadovoljan može da ide. Rekao sam to Mladenoviću i Vešoviću, kao i svima onima koji planiraju da urade isto što i oni. Fudbaleri znaju u kakvom smo finansijskom problemu. Takođe, znaju i da čim dobijemo neki novac odmah ga uplaćujemo njima na račun i radnoj zajednici. Ipak, ti mladi ljudi ne treba da ruše mostove za sobom. Zvezda je ovo. Bilo bi lepo da imaju gde da se vrate kad okončaju karijeru - rekao je Džajić u izjavi za Kurir i dodao:

- Gde je sad Filip Janković? Gde je Nemanja Maksimović, a gde Veljko Simić? Zar su Domžale ili drugi timovi domet za Zvezdinog talenta? Nijedan od njih ne igra, a u godinama su kad su im potrebne utakmice. Da su ostali u Crvenoj zvezdi, sad bi bili u prvom timu. Pružio sam im ruku, a oni je nisu prihvatili. Žao mi je tih momaka.

Prvi čovek ''crveno - belih'' osvrnuo se i na nezadovoljstvo Filipa Kasalice koji je, takođe, blizu da napusti ''Marakanu''.

- Bio mi je Kasalica u kancelariji. Kaže, malo igra. Pa, šta ja imam s tim? Trener je taj koji odlučuje, a meni kao predsedniku prija to što imamo konkurenciju. Svako kome se ne sviđa u Zvezdi i misli da ima malu minutažu može da ide. Nisu mi potrebni nezadovoljni igrači u klubu - izričit je bio Džajić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zivko

    28. novembar 2013 | 07:15

    Tako je pretsednice...izace zvezda iz krize pa ce moliti oni...legendo nasa!

  • Mirko

    28. novembar 2013 | 00:23

    Kako si je pruzao, tako su je i prihvatili.

  • ja

    28. novembar 2013 | 08:58

    Jeste da ovo nije baš popularno,ali čovek je sve rekao kao što jeste. Od svih što su otišli najbolje je prošao ovaj mali što je otišao u Čukarički,ostali nema ih nigde.Slažem se da u drugim klubovima imaju redovna primanja,ali pitacu ih kada dođe vreme sa sledeći ugovor,ko će hteti da potpiše igrača koji nije odigrao nijedan meč nekoliko sezona? Niko. Recimo Filip Janković,od njega nema ništa,taj nije video ni tribine,a kamoli klupu Parme. A u Zvezdi bi dobijao,kakvu takvu,šansu i mogao bo da je iskoristi i da napravi korak u karijeri. A ovako... Sve u svemu,Džaja ima moju podršku,ko hoće neka ide odmah i da klub pročisti od menadžerskih igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA