TOLE: Ceo FSS je uz Savu u njegovoj tragediji!

- Znam da ni približno ne možemo da mu saniramo bol koji oseća zbog gubitka brata, ali za sve ostalo smo tu za njega. On je jedna velika lafčina... - rekao je predsednik srpske kuće fudbala

  • 2

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da će svi u kući fudbala biti na raspolaganju direktoru mlađih selekcija Savi Miloševiću, kom je u petak uveče tragično nastradao brat u saobraćajnoj nesreći.

- Odmah sam zvao Savu da mu izjavim saučešće, ali me je isključio... Sigurno da mu ni do čega nije bilo. Odmah potom sam okrenuo Zorana Lakovića, generalnog sekretara FSS, i rekao mu da od danas svi moramo biti uz Miloševića koliko god možemo da mu pomognemo - rekao je Karadžić za "Alo".

- Znam da ni približno ne možemo da mu saniramo bol koji oseća zbog gubitka brata, ali za sve ostalo smo tu za njega. On je jedna velika lafčina... Mi jesmo bili u klinču pre četiri-pet godina, ali otkako je ušao u Savez, nerazdvojni smo. Jak je čovek, preguraće i ovo, jer život mora da ide dalje... A opet, ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog ove tragedije a i zbog toga što je nedavno izgubio i oca - zaključio je Tomislav Karadžić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    30. novembar 2013 | 12:37

    Saucesce porodici...velika tragedija!!!

  • Čučuk Stanoje

    30. novembar 2013 | 15:58

    Savi su se izdogađale baš grozne stvari. Nedaj bože nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA