OFK Beograd oštećen za penal protiv Zvezde! (VIDEO)

Član sudijske komisije Đorđe Žutić izjavio da je penal nad Mrđom regularan, ali i da za OFK Beograd nije dosuđen čist jedanaesterac

  • 12

Nijedno kolo u JSL ligi ne može da prođe bez grešaka arbitara na utakmicama Partizana i Crvene zvezde. Posle prošlonedeljne greške sudije Gogića, koji nije svirao penal za ekipu Voždovca protiv "crno-belih", ovog vikenda su stigli novi problemi za sudijsku komisiju.

Najviše prašine podigao je jedanaesterac koji je sviran za Crvenu zvezdu u duelu protiv OFK Beograda, ali je Vasiljević priznao da je povlačio Mrđu. Takođe, i penal za Partizan protiv Spartaka je izazvao novo saopštenje.

Ipak, u emisiji "Jelenovo oko", član sudijske komisije Đorđe Žutić pored potvrde da je penal za "crveno-bele" postojao, rekao je i da je sudija Milan Jeremić prevideo najstrožu kaznu za "romantičare":

- Igrač u plavom dresu rukom potiskuje i povlači za dres igrača u crveno-belom dresu. Pozicija pomoćnog sudije je bila vrlo dobra i on je to mogao da vidi. Postojao je i penal za OFK Beograd, kada igrač u plavom dresu (Ješić) vara Mijailovića, a ovaj ga levom nogom obara - izjavio je Žutić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa-mrca

    2. decembar 2013 | 13:51

    Ajmo saopstenje, sta se ceka haha

  • stojke

    2. decembar 2013 | 14:20

    Javi se Dzajo...

  • lud 100%

    2. decembar 2013 | 14:17

    A sinoc su na Sos-u za istu tu situaciju rekli da je cista,da nije postojao fau.I to vise njih je reklo,kod Nebojse u emisiji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA