Bodiroga preuzima klub iz Humske!

Uz njega tokom zimske pauze u klub ulaze i Ivica Kralj, Ljubomir Radanović, Miloš Đelmaš, Bata Mirković, tvrdi "Informer"

  • 17

Draganu Đuriću, predsedniku Fudbalskog kluba Partizan, ističe mandat u 2014. godini, a prema saznanjima Informera njegov naslednik je prilično neočekivano ime - Dejan Bodiroga.

Srpska košarkaška legenda će navodno tokom zimske pauze naslediti aktuelnog predsednika kluba iz Humske, a novi sportski direktor bi trebalo da postane Ivica Kralj.

Kako tvrdi beogradski list u broju od petka, dvojica pomenutih su već obavili razgovore sa nekoliko klupskih legendi koji su ih podržali u celoj priči, pa je otvoreno pitanje samo da li će se Dragan Đurić sam povući ili će pobeda Bodiroge morati da sačeka izbonu skupštinu.

- Osim legendi, Bodirogu i Kralja su podržali i iz vrha vlasti - tvrdi izvor Informera.

Iznenađujući dolazak Bodiroge i povratak Ivice Kralja omogućio bi i povratak još nekih legendi u klub, pre svega Ljbomira Radanovića kao i Miloša Đelmaša, Vladimira Ivića, Zorana Mirkovića...

Predstoji nova vruća zima u Humskoj.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    7. decembar 2013 | 09:49

    Daj Boze da je to istina :)

  • MikiGrobar

    7. decembar 2013 | 09:57

    jos petric i tomic !

  • zile

    7. decembar 2013 | 11:45

    Bodiroga nikada nije krio da je veliki partizanovac i da mu je jedina zal u karijeri sto nikada nije zaigrao za Partizan...Tako da ovo ne cudi uopste i ne znam u cemu je problem..Cekamo te gospodine!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA