Hokejaši Partizana odbranili titulu, opšta tuča na kraju! (VIDEO)

"Crno-beli" slavili 6:1 protiv Olimpije i odbranili titulu u Slohokej ligi. Na kraju meča tuča svih hokejaša na ledu, koja je trajala nekoliko minuta

  • 0

U fenomenalnoj atmosferi prepune ledene dvorane "Pionir" Partizan je ubedljivo savladao slovenačku Olimpiju 6:1 (3:0, 1:1, 2:0) i odbranio titulu u regionalnoj Slohokej ligi. Na kraju usledio užitak za navijače, jer su se igrači oba tima tukli na čitavom ledu.

 

Doduše, malo se preteralo u tome, jer dvojica slovenačkih hokejaša nisu želeli da odustanu, pa je razmena pesnica trajala nekoliko minuta. Kao u NHL.

 

- Čekamo ih od prošle utakmice. Morali smo da im vratimo za udaranje Ogrizovića prethodnog meča - rekao je Ivan Tumbas, jedan od najžešćih udarača u finišu meča.

 

 

Ako čelnici Austrijske lige, u kojoj igraju i slovenački, hrvatski i češki klubovi, nisu gledali peti meč finala Slohokej lige i pobedu Partizana pred 3000 navijača, onda neko to učine. Verujemo da će momentalno uputiti poziv "crno-belima" da učestvuju u kvalitetnijem takmičenju, jer su ovaj definitivno prerasli.

 

Na tribinama je meč pratio i predsednik Sportskog društva Partizan Duško Vujošević!

 

U prepunoj ledenoj dvorani "Pionir" Partizan je sredinom prve trećine krunisao nadmoćnost na ledu golom Nemanje Vučurevića. Slovenci su posle primljenog gola pokušali ekspresno da se vrate u igru, ali su uspeli da prime još dva gola i praktično podignu belu zastavicu na ledu beogradske dvorane.

 

Posle pogotka Pavla Ogrizovića u 13. minutu, hala je proključala jer je srpski šampion imao 3:0. Titula se smešila "crno-belima", koji su u naredne dve deonice otaljavali posao, ali ih ni to nije sprečilo da još koji put savladaju golmana ljubljanskog tima.

 

U periodu kada je meč imao praktično revijalni karakter pogađali su Babić i Kovačević, podižući temperaturu u hali koja je tokom čitavog meča grmela od pesme "grobara".

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA