Jojić najbolji igrač, Živković mlada nada! (FOTO)

Dvojica fudbalera Partizana pokupila su nagrade za najboljeg igrača i najboljeg mladog fudbalera polusezone u Jelen Superligi Srbije

  • 0

Fudbaler Partizana Miloš Jojić proglašen je danas za najboljeg igrača jesenjeg dela šampionata Jelen Superlige Srbije, dok je njegov saigrač Andrija Živković izabran za najboljeg mladog igrača.

- Dobro mi je krenulo ove sezone, zadovoljan sam. Potpisao sam profesionalni ugovor, dao četiri gola i zadovoljan sam polusezonom - rekao je Živković, i u dahu nastavio:

- Obećavam još bolje igre u nastavku sezone, trudim se na svakom treningu. Ova nagrada će mi biti podstrek za budući rad, mada ona dođe i kao opterećenje, ali to je sve fudbal.

Na pitanje da li očekuje da krene stopama Aleksandra Mitrovića, koji je prošle godine dobio nagradu za najboljeg mladog igrača, Živković je rekao:

- Ne znam, to je sudbina, čestitao bih Mitroviću, to je sjajan momak, ali ne znam, to je valjda sudbina - rekao je zbunjeni Živković.

Na svečanosti koja je održana u hotelu "Hajat" za najboljeg trenera izabran je šef stručnog štaba Novog Pazara Milan Milanović.

Najlepši pogodak postigao je igrač Javora Marko Docić, koji je na utakmici protiv Vojvodine pogodio mrežu sa udaljenosti od 35 metara.

Stručni žiri činili su šefovi stručnih štabova 16 timova Superlige.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA