KO POSLE TOLETA? Iskreno i konkretno predložite kandidata za predsednika FSS!

Mandat Tomislava Karadžića je pri kraju, Dejan Stanković je odbio funkciju prvog čoveka Saveza i samim tim otvorio pitanje: Ko će biti novi predsednik FSS?

  • 65

Iako je jesenji deo Jelen Superlige završen, a klubovi polako planiraju odmor, fudbalske teme u Srbiji i dalje ne spavaju s obzirom na to da je došlo vreme za promene u Fudbalskom savezu Srbije.

Predsednik sprpskog Saveza Tomislav Karadžić već dugo se nalazi na izlaznim vratima i, ako je verovati njegovim rečima, početkom sledeće godine bi definitivno trebalo da napusti fotelju u kojoj sedi još od 2008. godine, s tim da mu je to drugi mandat jer je u periodu od 2005 -  2006. godine takođe bio prvi čovek tadašnjeg FS SCG.

Činilo se da je Karadžić našao idealnog kandidata u vidu proslavljenog reprezentativca Dejana Stankovića, koji nije bio zvaničan kandidat, ali je figurirao i već bio viđen kao novi čovek Saveza. Međutim, Deki je odlučio da se zahvali na pozivu i odbije Toletovu ponudu što je iznenadilo sve u srpskom fudbalu i donekle uznemirilo jer se novi kandidat ne nazire.

- Ja ga  ne vidim u ovom trenutku, niti sam imao vremena da razmišljam o opciji u kojoj se Stanković povlači iz trke. Neću dozvoliti da se neko na brzaka i na silu uvuče u Savez. Ako primetim da se nešto sprema, mogu da se zainatim i da u narednih sedam godina ostanem na funkciji predsednika FSS - rekao je Karadžić.

I stvarno u pravu je! Fudbalska javnost ostala je nema po pitanju novih imena koja bi mogla da vode Savez u narednom periodu. Svojevremeno, kroz medije se pominjalo ime predsednika Crvene zvezde Dragana Džajića, koje je isplivalo u jeku borbe ''crveno-belih'' protiv Toleta. Ipak, posle pojave Dekija kao kandidata, je iščezlo, a i sam Džajić je dao punu podršku bivšem đaku sa ''Marakane''.

Kao i uvek kada se pominju neke promene u vrhu FSS, ime Zvezdana Terzića se samo nametne. Popularni Terza je već jednom bio prvi čovek Saveza i zna posao, ali zbog postupka koji je vođen protiv njega, sumnjamo da će biti kandidat.

Jedno je jasno! Srpskom fudbalu je potrebna sveža krv kako bi se malo razdrmao i izašao iz loše kolotečine u koju je zapao, ali postavlja se pitanje ko bi mogao da bude idealan naslednik Tomislava Karadžića? Mi nismo sigurni i stoga tražimo vašu pomoć.

Budite iskreni i konkretni...

Izvolite! Imate reč...

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rambo Džambo

    12. decembar 2013 | 18:32

    Posle Toleta, zavariti vrata i staviti dupli katanac na Terazije 35. Sportski centar u Pazovi preurediti u poljuprivredni kombinat i farmu autohtone vrste svinja mangulica! Odlican osnivacki kapital. Hvala

  • Kiko

    12. decembar 2013 | 18:10

    Rambo petkovic

  • bobo

    12. decembar 2013 | 19:20

    Radomir Antic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA