Trajković: Pregovaram sa Zvezdom i Partizanom!

Defanzivcu Vojvodine u prvom planu inostrani angažman, ali ne krije da je moguće i preseljenje u Beograd u redove jednog od "večitih" rivala

  • 3

Defanzivac Vojvodine Branislav Trajković ne krije da bi da promeni sredinu, a sasvim moguće je da pojača jednog od "večitih" rivala.

- Mada bih pre voleo da odem i inostranstvo, tačno je da razgovaram i sa Crvenom zvezdom i sa Partizanom, i da je moguće da ću uskoro da se preselim u Beograd. Štaviše, to bi definitivno trebalo da se zna već ovih dana, a, što se tiče onih koji me zbog toga napadaju po raznim sajtovima i društvenim mrežama, zaista mislim da nemam razloga da se pravdam ni njima, niti bilo kome drugom - izjavio je Trajković za Sport.

- Verujem da je njihova ljubav prema Vojvodini iskrena i čista, ali oni od nje ne žive, jer imaju neke druge poslove koji im obezbeđuju egzistenciju . Ja umem samo da igram fudbal, to je moja jedina profesija i moram da mislim racionalno, a ne samo emotivno - ocenjuje defanzivac Novosađana, kojeg pogađaju priče da nije želeo da igra na poslednje dve utakmice sa Crvenom zvezdom, zbog bnavodno već postignutog dogovora da se preseli na Marakanu.

- To stvarno nema veze sa istinom. Šest dana pre tih utakamica zbog prehlade nisam trenirao i mislio sam da nije fer da zauzimam mesto nekom ko je radio punom parom i bio potpuno fit - tvrdi Trajković, koji misli da bi njegov još raniji odlazak bio koristan i za dosadašnji klub.

- Odlasci u fudbalu su, normalna stvar i tako ih treba i prihvatiti. Ja bih voleo da nam mom transferu dobro zaradimo i Vojvodina i ja, ali je pitanje da li će tako i biti! Za klub bi, realno, bilo mnogo bolje da me je pustio ranije, a bilo je prilika. Sada, svega šest meseci pre isteka ugovora, postoji mogućnost da se priča o obeštećenju svede na daj šta daš. Ili da se ponovi tužno iskustvo da se ne dobije ništa ili skoro ništa, kao kod odlazaka top igrača, poput Dainela Mojsova ili Oumarua Abubakara - zaključio je Trajković.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pfc

    15. decembar 2013 | 10:23

    Ako hoces titulu doci ces u Partizan,ako hoces da ti razbijaju kola i da ti duguju pare godinama doci ces u zvezdu.

  • mrki

    15. decembar 2013 | 13:22

    Ako izaberes zvezdu imaces buve u glavi.....Nema sampona

  • CZBG

    16. decembar 2013 | 09:55

    Buve idu na psa i mačku a vaške u kosu čoveku...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA