Živković: Voleo bih da pređem u Benfiku!

Mladi fudbaler Partizana potvrdio za portuigalski sajt da bi rado zaigrao za lisabonske "orlove"

  • 5

Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković voljan je da crno-belu kombinaciju zameni dresom Benfike, objavio je portugalski sajt "A Bola".

Dan pošto su Portugalci objavili da su lisabonski "Orlovi" zainteresovani za biser Partizanove fudbalske škole, na sajtu "A bole" pojavio se i razgovor sa 17-godišnjim napadačem.

- Video sam vest na internetu. Naravno da bih voleo da dođem u Benfiku. Tamo igra puno Srba, a ja sam prijatelj sa Lazarom Markovićem. Poznajem Matića i Đuričića i znam sastav ekipe. Nadam se da će sve ispasti kako treba - izjavio je Živković za portugalski portal.

Živkovića je iznenadilo da je na meti Benfike, a za više detalja uputio je novinare "A Bole" na svog menadžera Predraga Đorđevića.

- Ne znam ništa zvanično, možda moj menadžer ima više informacija, još nisam pričao sa njim - rekao je Andrija.

Za sajt dao je izjavu i menadžer.

- Poslednju reč kada je Živkovićev transfer u pitanju će imati Partizan. Živković je mlad fudbaler kojem cena raste - ocenio je Đorđević.

Prvobitna informacija je da je Benfika voljna da dovede Živkovića već ove zime za milion i po evra, a on bi imao pravo nastupa od 11. jula naredne godine kada postane punoletan. Pitanje je da li su u Partizanu spremni za tako malu sumu da puste talentovanog igrača koji bi mogao sutra da vredi deset puta više.

Povodom mogućeg odlaska Živkovića oglasio se i bivši selektor omladinske reprezentacije Srbije, Ljubinko Drulović, koji je letos osvojio Evropsko prvenstvo sa selekcijom do 19 godina.

- Živković je veoma talentovan fudbaler. Ipak, smatram da je suviše rano da napusti srpski fudbal - rekao je Drulović, a prenela agencija Tanjug.

Drulović je odličan poznavalac portugalskog fudbala u kojem je kao igrač proveo 11 godina. Najbolje sezone odigrao je ta Porto sa kojim je pet godina zaredom bio prvak, a od 2001. do 2003. nastupao je za Benfiku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čvarkov

    15. decembar 2013 | 14:22

    A kad je usao u prvi tim rekao je: "Ostavicu trag u Partizanu", e deco,deco samo su vam pare u glavi...

  • dervis-dule

    15. decembar 2013 | 15:43

    Svi bi vi isto uradili da ste na njegovom mestu!Nemojte da budete licemeri!Sta treba da radi !?Da ostane ovde da ga reketiraju djura frizura i narkodileri sa tribina!?Vazi!Decko ,pali i sve najbolje!

  • Czv

    15. decembar 2013 | 15:04

    Ma ne,treba da ostane i da se dokazuje protiv Javora,Vozdovca,Donjeg Srema...Neka ide igrace protiv najjacih ekipa u Evropi!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA