ŽIVO NA TOPČIDERSKOM BRDU: Nikolić menja Rašovića, Kokeza protiv Stojadinovića!

Na Upravnom odboru u Humskoj moglo bi da se desi i da Albert Nađ bude razrešen dužnosti. Slaviša Stojanović ostaje trener Zvezde

  • 19

Živahno je započela nedelja u taborima dva najveća srpska kluba. Partizan menja trenera, u Zvezdi strelice se upućuju sa jedne na drugu stranu kluba.

U Humskoj danas bi trebalo na sednici Upravnog odbora da se i ozvaniči da Vuk Rašović neće više biti trener kluba u kojem je praktično ceo život i sa kojim je u prethodnoj polusezoni uspeo da osvoji titulu.

I beogradski vrapci znaju da je Vukov naslednik Marko Nikolić, dugogodišnji trener Rada, a prethodne polusezone kormilar Vojvodine, koju je napustio odmah po završetku jesenjeg dela prvenstva.

"Večernje novosti" najavljuju da bi osim prekida saradnje sa Rašovićem, UO srpskog šampiona mogao da raskrsti i sa Albertom Nađom, sportskim direktorom, koji je nedavno stao na stranu Rašovića i tako praktično sebi potpisao otkaz s obzirom na to da već neko vreme njegov odnos sa predsednikom kluba Draganom Đurićem nije najbolji.

Upravni odbor počinje u 18 časova, dan uoči godišnjeg koktela kluba, koji bi trebalo da protekne u znaku veselja, čestitanja i smeha?!

U ZVEZDI PARTIZANOV RECEPT

Rečenica koju je Slaviša Kokeza, potpredsednik Crvene zvezde dao "Blicu", neodoljivo podseća na period u Partizanu, kada je Dragan Đurić svojim kritikama praktično naterao tadašnjeg trenera Aleksandra Stanojevića i direktora Mladena Krstajića da odu iz kluba.

- Razočaran sam što je toliki broj igrača otišao bez obeštećenja. Menadžeri su glavni krivci za takve postupke igrača, ali mislim i da sportski sektor kluba ima svoj deo odgovornosti. Sa igračima bi trebalo da se razgovara, da im se objasne sportski motivi igranja za klub - rekao je Kokeza, indirektno uperivši prstom u Zorana Stojadinovića i zakuvao situaciju pred večerašnji sastanak čelnika kluba.

Kokeza je, zanimljivo, jasno i glasno potvrdio da trener Slaviša Stojanović ostaje na "Marakani".

- Stojanović ostaje. Potreban je kontinuitet u trenerskom radu!

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    16. decembar 2013 | 08:46

    Otisao jedan lukic dosao drugi...

  • CZBG

    16. decembar 2013 | 08:25

    Ostaje??!Znači glavni odgovoroni u slučaju ne uzimanja titule si ti,ne igrači ne TRENER nego ti!!

  • CZBG

    16. decembar 2013 | 09:29

    Lopovi ste veći nego svi od ranije! I dalje gledate svoj internes a ne interes 5 miliona navijača!Kola koja vozite od prodaje bi isplatili sve igrače i skinuli bar nešto od minusa!Svaki dan izjave,saopštenja,raskidi ugovora,odlazak igrača,tužbe,blokade računa,pa šta ti to radite bolje u odnosu na lukića den tanu i ostale??DŽAJIĆU IDI DOK TE DELIJE VOLE,NE BRUKAJ I NE KALJAJ SVOJE IME I POVEDI ,,MENADŽERE,PODPREDSEDNIKE,SPORTSKE DIREKTORE,, ŠTO DALJE OD MARAKANE!SRAM VAS BRE BILO VIŠE!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA