NIKOLIĆ ZVANIČNO NOVI TRENER PARTIZANA: Znam da me čeka pakao! (VIDEO)

Nekadašnji trener Rada, Vojvodine predstavljen je kao novi šef struke u Humskoj. "Niko kao Rašović nije imao toliki pritisak. Nikoliću sam rekao da je došao u pakao," rekao je predsednik Partizana Dragan Đurić

  • 21

Zvanično je izvršena smena trenera u Humskoj! Marko Nikolić predstavljen je kao novi šef struke Partizana, sa kojim je potpisao ugovor na šest meseci, sa opcijom produženja za još dve godine!

Doskorašnji trener Vojvodine, kao što se najavljivalo u prethodnim danima, zamenio je na toj poziciji Vuka Rašovića, koji je na klupi crno-belih proveo nepunih osam meseci i za to vreme uspeo da predvodi tim do šeste uzastopne titule.

Nikolić je poslednjih šest meseci proveo na klupi Vojvodine, a u tom periodu uspeo je Novosađane da dovede na korak od plasmana u Ligu Evrope, skine skalp svom novom klubu,Partizanu, u prvenstvu i izbaci Crvenu zvezdu iz Kupa Srbije. Mladi, 34-godišnji trener osim Vojvodine sa klupe je predovodio Rad u više navrata, kao i selekciju Srbije do 18 godina.

Promocija je kasnila dobrih pola sata, a prvi se okupljenim predstavnicima medija obratio Dragan Đurić  koji je je najpre objasnio da Vuk Rašović nije dobio otkaz.

- On nije dobio otkaz, sporazumo smo se rastali sa njim. On može da bira funkciju u klubu koju će da obavlja. Niko kao Rašović nije imao toliki pritisak. Nikoliću sam rekao da je došao u pakao. Konačno su se poklopile kockice, jer smo i ranije hteli da ga dovedemo. On je dobar trener, odlično radi sa mladim igracima - rekao je Đurić.

- Ne plašim se, znam da me čeka pakao. Moramo da se spremimo i da zajedno radimo svi u jeku, jer mi deluje da će ove godine biti najteže odbraniti titula, i da se stvara velika tenzija. O pojačanjima i svim drugim stvarima biću vam na raspolaganju narednih dana. Mislim da će nam trebati tri ili četiri igrača više nego što je Rašović rekao - rekao je Nikolić.

- Nažalost pred nama je samo jedno takmičenje, ali da bi u njemu stigli prvi treba da radimo svi zajedno - ocenio je novi šef struke.

Predsednik Partizana Đurić, odgovarao je i napitanja o mogućim odlascima mladog Andrije Živkovića i Miloša Jojića.

- To su kafanske priče. Ništa nije tačno - kratak je je bio Đurić.

Kada je u pitanju Nemanja Radonjić, prvi čovek kluba iz Humske potvrdio je da je on prodat Rumunima.

- To za Radonjića je tačno. Razgovarali smo sa njegovom porodicom i sa njim, ali on se pojavio samo na par treninga. Mesecima nije dolazio, a klub kao što je Partizan ne može da dozvoli takve stvari - konstatovao je Đurić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(P.M./B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    16. decembar 2013 | 19:51

    Dobrodosao u INSTITUCIJU Marko i da da BOG jos 106 vezanih titula !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! SRECNO VUCE U DALJEM RADU !!!

  • Teror-Institucija

    16. decembar 2013 | 20:15

    Nek ti je sa srecom,da docekamo i 7 uzastopnu...ono sto mi se svidja kod njega je to sto ne kalkulise,kad ide na pobjedu,a ne ide sa jednim spicem i dva zadnja vezna...par pojacanja u svako redu tima i nek fizicki ih pripremi da lete po tetenu,rez nece izostati. Poz iz RS

  • tilt

    16. decembar 2013 | 20:42

    Dobro dosao u najveci srpski brend PARTIZAN!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA